Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bügün dershaneler tatil edildi fırtına olabilir diye sabahtan beri de yağmur yağıyor acep yarında okullar tatil olur mu?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 dün sordum dershanedeki öğretmenlere pazartesi okul olacağını pazar günü dershanenin tatil edilmesinin valilik kararı olduğunu ama normal okullarda bu gibi bir tatil olmayacağını hatta valilik okul çalışanlarına pazartesi eğitim vermeleri için hazır olmaları bildirmiş diye öğrendim.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet yaa deliricem aptal ülkede azıcık yağmur yağdımı elektrikler gidip duruyo sinir bırakmadılar yaa[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bişey yok burda. ben bi denize girip geliyorumsf[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 4 gündür ya aralıksız yağmur yağıyor hayra alamet ..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Öne çıkan mesajlar