imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 imamizer said: loot var mı loot? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 loot derken ben daha pvp yapmadım ama pvp de item düştüğünü sanmıyorum. 5 man instance lar var 5 lvl için 1 tane 10 lvl için 2 tane açıldı artarak gittiğini düşünüyorum. az önce 10 lvl baren mill dangeonunda dino kestik kiteleyerek baya uğraştık bana 2 vuruyordu güzel loot bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Nereden girdin oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 wow daki gibi LFG var map in orda acılıyor basıp giriyorsun. lvl 5 olan 2 kişilik dungeon lvl 10 da 2 tane açıldı biri 3 kişilik biri 5 kişilik., aynı şekilde pvp yeri açıldı lvl 10 da. mini map de alta icon ları görürsün bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Tamam sağolasın. Bende lvl 2 crafting qestleri bitiricem bu akşam -.-' Unutmuşum biriktirmişim lvl 2 questler. Guild mevzu henüz aktif değilmiş, aktif olunca casual bir guild kurabiliriz belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 crafting çok zor artıyor artıkcada zorlugu katlanıyor, uzun süredir söyle bi crafting kasmamıştım, iyi geldi valla skining kasıyorum cıkan etlerle cooking onu kasıyım derken farming e bulaşıyorum hadi diyorum buda geri kalmasın, yoldan gecerken elma buluyorum ah diyorum birazda alcemy yi kasayım, kastıkca kastım yani. guild aktif olsun yaparız bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 valla ben sadece şuan skinning e kasıyorum lw yide üstüm doldukça gidip 2-3 papuç yapıyorum etleride satıyorum, inş crafting kıyafetler işe yarar yoksa bu kadar kasmaya pis söverim. bos fightlar biraz daha geniş alanlarda olsa güzel olurmuş. ben şuan rangerim lvl atlayınca 4 range 2 focus veriyorum yaratık keserken iyide boss fight ta hemencik manam bitiyor çok mu yanlış gidiyorum statları, hiç focus vermesem mi diye düşünmeden edemiyorum, yada 4 range 1 focus 1 energy mi versem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ben skill kasma olayına bakmıştım biraz, son söylediğin şekilde kassan daha mantıklı olur. Bazen büyüye hiç verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 eldiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kendi official forumu harici forum felan yok mu bilgi edinebileceğimiz. edit: "A Ranger's true strength is their wide variety of skills. This means that Rangers with high Energy ensure that they can use their abilities freely. Of course Focus is always useful for an easy kill." adam zaten yazmış energy basmaz isen nah skill kullanırsın diye :) lvl11 de 6 statıda energy e basayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bank/stash nerede yawn? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mapi açınca solda banka yı göster diyince gösteriyor şehirde leatherworkun yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Sağolasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bende bazı level'ımın altı ve aynı level'daki questlerin bazıları pasif oldu ve yanındaki oklarda soru işareti çıktı. Nedendir fikri olan var mı? Tekrar açma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bug olma ihtimalı yüksek bende de var bi kaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Eve gidince forumda başlık açarım bununla ilgili screenshotlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 questle ilgili item sildiyseniz eğer bence ondan bende de var 1 tane öyle quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 craft skill de artan puan nı yarı yarıya düşürmüşler. zaten zordu iki katı zorlaştı, tam ultima gibi oldu kasan kastı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hmm yok geliyor yine ama düsük lvl lerden gelmiyor galiba, bi ayar cekmişler sonuçta. patchde gelmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bence sacmaydi 8lvl yaratigi skinliyordum 28 geliyordu 11 lvli skinleyince 34 dusuk lvl skinlemek daha hizli oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 onu düzeltmişler işte, ilk bi afalladım bende ne olmuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 lvl 9 oldum ve ufak ufak mining kasıyorum, tabi onunla beraber armorsmithing ve weaponsmithing. Class olarak Assasin gidicem ama iyi mi yaptım emin değilim. Hiç pvp yapmadım ama rangerlar biraz imba gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 assassin gitceksen armorsmith diil leather kasacan onun armorları orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Hem para kazanmak için hem kendime armor yapmak için ikisini de götüreyim dyorum ama? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 kas hepsini işte ya:) ama leather kasarsan assassin e özel parçalar var. epic falan yapıyosun ilk i 10 da 20 30 40 gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar