Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eldevin

Praetorian

Öne çıkan mesajlar

loot derken ben daha pvp yapmadım ama pvp de item düştüğünü sanmıyorum. 5 man instance lar var 5 lvl için 1 tane 10 lvl için 2 tane açıldı artarak gittiğini düşünüyorum. az önce 10 lvl baren mill dangeonunda dino kestik kiteleyerek baya uğraştık bana 2 vuruyordu güzel loot bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş

crafting çok zor artıyor artıkcada zorlugu katlanıyor, uzun süredir söyle bi crafting kasmamıştım, iyi geldi valla

skining kasıyorum cıkan etlerle cooking onu kasıyım derken farming e bulaşıyorum hadi diyorum buda geri kalmasın, yoldan gecerken elma buluyorum ah diyorum birazda alcemy yi kasayım,

kastıkca kastım yani.

guild aktif olsun yaparız bi şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben sadece şuan skinning e kasıyorum lw yide üstüm doldukça gidip 2-3 papuç yapıyorum etleride satıyorum, inş crafting kıyafetler işe yarar yoksa bu kadar kasmaya pis söverim.

bos fightlar biraz daha geniş alanlarda olsa güzel olurmuş.

ben şuan rangerim lvl atlayınca 4 range 2 focus veriyorum yaratık keserken iyide boss fight ta hemencik manam bitiyor çok mu yanlış gidiyorum statları, hiç focus vermesem mi diye düşünmeden edemiyorum, yada 4 range 1 focus 1 energy mi versem
Sosyal ağlarda paylaş

kendi official forumu harici forum felan yok mu bilgi edinebileceğimiz.

edit:
"A Ranger's true strength is their wide variety of skills. This means that Rangers with high Energy ensure that they can use their abilities freely. Of course Focus is always useful for an easy kill."

adam zaten yazmış energy basmaz isen nah skill kullanırsın diye :) lvl11 de 6 statıda energy e basayım bari
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...