balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.ntvspor.com/video-galeri/kibrista-futbol-birlesti Aslında sportif yönden sadece bakılırsa Avrupa Liglerinde oynamaya Kuzey Kıbrıs takımları hak kazanacak diye algılıyorum bunu ben. Fakat siyasi açıdan bakılırsa pek de hoşuma giden bir tablo değil açıkçası her ne kadar üyelerin eşit sayıda olsa dahi Rum Federasyonu çatısı altında toplanmaları. Bilmiyorum sizler nasıl yorumluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kıbrs'ın tanınacağı yok zaten güçlü dış politika ile yavru vatana bir hayırları yok. Kıbrıs ta zaten bu ülkeden bir bok beklemiyor. Bırakalım adamları rahat. kestirmeden girmişler işte iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kıbrıs türkünü, türke kırdıracaklar uefa nın oyunları bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar