KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 IIS yi kurdum şimdi PHP-NUKE yi goruntulemek için ne yapacagım??[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 php için ek prog mu gerekli acep?[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 peki bu ne? http://forum.paticik.com/view.php?id=96801 Sanirim bu ornek, hostin secimini cok dikkatli yapmamiz gerektigini en acik sekilde bize gosteriyor. Sticky olsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 php icin phptriad i oneririm phpmyadmin apache hepsi icinde http://prdownloads.sourceforge.net/phptriad burdan indirebiirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 IIS microsoft'un olduğu için, ve microsoft'un desteklediği dil de ASP olduğu için IIS'le Php dosyaları görüntüleyemezsin.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 BENIM SORDUGUM SORUYA BAQ BI DE CEVABA BENIM HOSTING SIRKETIMDE HANGI GOREVDE OLDUGUMU BILMEDEN KONUSMA.. sadece yanlış anlaşılmasını istemiyorum ve bu konunun uzamasını istemiyorum.. bi sorunun warsa mail ya da ozel msg yoluyla ulaşabilirsin..saygılar(tkrrdan) said: UnKnownTR, 19 Aralık 2004 17:56 tarihinde demiş ki: peki bu ne? http://forum.paticik.com/view.php?id=96801 Sanirim bu ornek, hostin secimini cok dikkatli yapmamiz gerektigini en acik sekilde bize gosteriyor. Sticky olsa yeridir. [signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Diger arkadaşlara bilgileri için tşk.lar[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 senin hosting şirketini kullananlara sabır dilerim, peeehhh PDA misin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: KillJoy, 19 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki: IIS yi kurdum şimdi hemen host satmaya başlayabilirsin :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Ebemunkk, 20 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki: IIS microsoft'un olduğu için, ve microsoft'un desteklediği dil de ASP olduğu için IIS'le Php dosyaları görüntüleyemezsin. Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 php ve mysql yukle aletine[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Ebemunkk, 20 Aralık 2004 11:29 tarihinde demiş ki: IIS microsoft'un olduğu için, ve microsoft'un desteklediği dil de ASP olduğu için IIS'le Php dosyaları görüntüleyemezsin. külliyen yalan, hatta yalan ötesi. ISS bir webserverdır, hayatında bir kez php core kurmuş olsan alete orda hangi webserver dediğinde görürdün ISS leri de seçenekler arasında. ISS'in ayarı yapıldığı takdirde phpde çalıştırır gayet güzel, ben de evde ISS kullanıyorum hem .net hem php yazdığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 phpnin iis için bi dll si var idi kuruluordu ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum ama Php With IIS[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar