diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 şimdi ben uludağ çalışma ekonomisi mezunuyum fakat şu bölmü okumayı ve atıyorum bu bölümle ilgili bir iş yapmayı istiyorum. açıköğretimin bir sonraki kayıt tarihinde başvurmayı düşünüyorum. bilenler edenler varsa bana bi anlatsa ya faydalı olur mu benim bu bölümde okumam sektörde istihdam edilmeme?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hobi babında bakılabilir yani eğlenceli duruyor
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 işte benim sorunum , böyle bi sektörde çalışmak. açıköğretimden mezun olanı pek ciddiye almazlar sanırım bu sektörde gibi geliyor.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çok klişe olacak ama diploma için okuyorsan kimse hiçbir sektörde ciddiye almaz. bi tek devlette kıdem kasarsın aöf ile.
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yok yok diploma için değil hakikaten öğrenmek istiyorum. kariyer falan yapmak istiyorum bildiğiniz gibi değil.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 2-3 sene önce olsaydı bu bölüm 2 yıllıktan sonra buna geçiş yapardım ama neyse ki işletmeyi bitirdim şimdi. Eğitim olayı bana göre değil zekalıyım ama okumayı seçmedim.
Öne çıkan mesajlar