huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 tarih henuz belli degil . detayları burdan takip edebilirsiniz . gl hf gg[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 17 Aralık 2004 07:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 alo yaz bizi liqle giricez kesin. yine kesin liqin mid-late gamede 5 mutaya elenmesi gibi mucizeler gostermesi sayesinde yenilicez ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eheh elenmezsiniz benle over var kolay rakip olarak yalniz ben duzenlemiyorum turnuvayi bir zahmet mesaj ativerin oraya .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yok ben unitiye misilleme olarak adama ait hic bi domain e girmiyorum, liq de usenir buyuk ihtimal. sen yazsan pek makbule gecer eeheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ahahah okke yazdirim ben ama tarihleri takip edin bari ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 oha dark bu bir kin ise merak ettim. adama hit kazandırmamak için neler düşünmüş.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben harika oyuncu. siz iyi, ben yen sizi. yaşa kyrgyz ole! arıca, ich bin vermem muta game. ich alir game ile muta. konusnot much dark manusk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 olsun unitide buraya girmiyor ama konumuz bu degil zaten . konumuz 2v2 .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 dark ben de melle geliyorum. kaydı sildirin isterseniz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 korkun :p[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 abi anlasalim be. bak mel benden olsun. sen liqden ol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yeah macrocu mahmut ya da microcu talat [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 18 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 olmaz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 siteye girmeyenler icin onemli hatirlatma . pazar gunu saat 20:00 de serverda olun dark-dr[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yahu mapler belli olamadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kardesim girin bakin iste forumlara . bir daha yapmam ha bu kiyagi turnuva bilgileri Yer:SYLVERİA channel:Turnuva tarih/saat: 26/12/2004 20:00 'de başlıyacakdir. turnuva mapleri: WGT10-Neo_Guillotine_2.1 WGT10-River_of_Flames WGT10-Xeno_Sky WGT10--Lost_Temple_Game WGT10-Luna WGT10-Vertigo_Plus_3.1 (wgt sitesinden çekile bilir) bo1-bo3 şeklinde olacak tunuva için bracet ayarlanmakdadir. Şuana kadar kayıt altina alınan ve kesin katılacaklarin listesi: 1- Ng.BioIIuce / Ng.Nyana 2- Ng.Always / iPlaY.aS]Ranger 3- [BH]Avatar / Ng.Duke 4- eSc)Bug / eSc)OverlorD 5- FISH / [cult]Harley 6- Ng.Snail / Nazgul 7- Ng.SuperNova / Ng.LafrosT 8- Oyman / Star.SusseX 9- Liquid / dark-dr 10-[Dark]_LoRD / CrazyDark 11-Earth / Reserif 12-chenmy2 / Starmasterthorn 13-Ng.LusteD / [Bh]NoooN 14-[Coo]Rhi / [Coo]Runo 15-UnControl.PnD / Informer[PnD] 16-İnferno / Lord_Spawni yedekler: 1- bG)Evergreen / bG)Fadromata[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 şimdi kardeşler aramanın gücüne inanın gibi laf etmeyin pls.. benim sc eski versiyonu yedekte duruyo gerekli doslaraın linkini verebilirmisiniz ? patch felan Slyveria ya nerden bağlancamı fln olursa gelebilirim bende[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 again.atmesknet ten patch ve registry dosyasini bulabilirsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar