arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Summon büyüleri, loot, mark gibi şeyler artık görünmezliği bozmuyor.Casting de bozmuyor. Şekil 1a Vortex atarken invisim bozulmuyor, resimde gözükmüyor ama o an pişmiş kelle gibi sırıyorum: (niohoho)[Bu mesaj arcane tarafından 20 Aralık 2004 05:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Oha casting nası bozmaz?Peki yaratıklar revealmi atıyor artık nedir?Yoksa böyle gidip her türlü monsterı ölmeden öldürebilirsin rahatça.Bide işin pvp kısmı varki eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hımm acep ok atmak bozuyor mu? bozmuyorsa neden bozmuyor. İşin yoksa birde hiding kas :) Bir de nerde yazıyor hidingin yeni kuralları bulamadım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 20 Aralık 2004 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bi yerde yazmıyor kendim denedim, dün uzun bi aradan sonra oyuna ilk kez girdim pvm de bi gariplik var bi süre anlayamadım ne olduğunu sonra bi baktım aha casting bozmuyor invisi. :) hiding i denemedim ama aynıdır o bence. direct damage bütüler direk bozuyor ama casting hiçbi şekilde bozmuyor. reveal atan yaratıklar var ama büyü atmayanlar zaten hiçbirşey atamıyorlar.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] [Bu mesaj arcane tarafından 20 Aralık 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 şimdi denedim, Felucca da da çalışmakta aynı şekilde, loot dahil tabii ki :). recall da bozmuyor süfer olmuş süfer ![signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ilginc olmus artık pvm de mageler boyle lmc set ile champ yapar eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla bi easy uo champ scripti yazarlarsa süper olur en kısa zamanda champ e gidelim hehe süper bi olay. bu arada resimdeki tsuki wolf paragon rengindeydi ve o renkte başka bir tane görmedim, ya çok koyu bi renk ya da mavi oluyorlar.bi an paragon sandım sonra ilsh de olmadığım aklıma geldi.neden öyle oldu ki ? ayrıca bugün bi vortex attım mor llama çıktı haha süperdi ss aldım.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 magery kasmaya basliyalim ozman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 heal atılmıyor, göremiosun ki atasın diyor eheh cast edip reveal olup öyle tıklamak lazım..[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 recall hide!ı bozuyor bu arada.belki invis sapitti yada magelere kiyak gectiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar