Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ajax

elma

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Elimde tezimle alakalı çalışmam gereken bir klasör var. Ajax diliyle (sanıyorum bir dil) bir kod yazılmış. Bu kod bir databaseden datayı çekerek rapor hazırlıyor ve dataya göre raporlardaki grafikleri oluşturuyor.

Bu package ı nasıl hangi ortamda açıp editleyebilirim? Grafiklerin headerlarında kayma var onları hizalamak istiyorum en basitinden.

teşekkürler paticik,
elma
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum noob işi olacak. Aşağıda screenshot ekliyorum. Visual studio ile açamadım uyumsuzluk hatası veriyor. Hangi dosyayı açıp nasıl kurcalamam lazım bilemiyorum şimdi

http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/28-11-201315-18-04_zps2d4245cb.png
Sosyal ağlarda paylaş

klasör yapısından anladığım kadarıyla bu bir "asp.net mvc" projesi. yani bir web sitesinin kodları var elinde. visual studio doğru ide bunun için.

sen sanırım projeyi convert etmişsin vs 2012'ye. convert edilmemiş hali varsa, solution'ı açmayı dene sıfırdan. muhtemelen tam convert edememiş projeyi, ondan patlıyordur. ya da aldığın hatayı falan paylaş..

projeyi açabildiğin anda, header'ı falan düzelteceğin yerler "views" klasörü içinde olacaktır.

nooba anlatır gibi anlattım valla. bu noktalara gelebilirsen, fazlasında da yardımcı oluruz.

ya da über gizli proje falan değilse, istersen paylaş projeyi. bakarım müsait bir anımda. istifamı vermişim, zaman geçmiyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

klasör yapısından anladığım kadarıyla bu bir "asp.net mvc" projesi. yani bir web sitesinin kodları var elinde. visual studio doğru ide bunun için.

sen sanırım projeyi convert etmişsin vs 2012'ye. convert edilmemiş hali varsa, solution'ı açmayı dene sıfırdan. muhtemelen tam convert edememiş projeyi, ondan patlıyordur. ya da aldığın hatayı falan paylaş..

projeyi açabildiğin anda, header'ı falan düzelteceğin yerler "views" klasörü içinde olacaktır.

nooba anlatır gibi anlattım valla. bu noktalara gelebilirsen, fazlasında da yardımcı oluruz.

ya da über gizli proje falan değilse, istersen paylaş projeyi. bakarım müsait bir anımda. istifamı vermişim, zaman geçmiyor =)

çok teşekkürler. Evet convert ederken patlamış proje. Notepad++ da açmayı deneyeceğim. Internet bazlı bir raporlama projesi, azcık confidential olduğundan paylaşamıyorum haliyle =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...