elma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Selamlar, Elimde tezimle alakalı çalışmam gereken bir klasör var. Ajax diliyle (sanıyorum bir dil) bir kod yazılmış. Bu kod bir databaseden datayı çekerek rapor hazırlıyor ve dataya göre raporlardaki grafikleri oluşturuyor. Bu package ı nasıl hangi ortamda açıp editleyebilirim? Grafiklerin headerlarında kayma var onları hizalamak istiyorum en basitinden. teşekkürler paticik, elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://jsfiddle.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 anlatımından bir şey çıkarmamız zor. ajax bir dil değil, bir yöntem. ajax kullanıyorsa, html tabanlı olma ihtimali yüksek bahsettiğin paketin. sen paketin dosya formatını, içeriğini paylaşırsan yardımcı olabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 biliyorum noob işi olacak. Aşağıda screenshot ekliyorum. Visual studio ile açamadım uyumsuzluk hatası veriyor. Hangi dosyayı açıp nasıl kurcalamam lazım bilemiyorum şimdi http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/28-11-201315-18-04_zps2d4245cb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 klasör yapısından anladığım kadarıyla bu bir "asp.net mvc" projesi. yani bir web sitesinin kodları var elinde. visual studio doğru ide bunun için. sen sanırım projeyi convert etmişsin vs 2012'ye. convert edilmemiş hali varsa, solution'ı açmayı dene sıfırdan. muhtemelen tam convert edememiş projeyi, ondan patlıyordur. ya da aldığın hatayı falan paylaş.. projeyi açabildiğin anda, header'ı falan düzelteceğin yerler "views" klasörü içinde olacaktır. nooba anlatır gibi anlattım valla. bu noktalara gelebilirsen, fazlasında da yardımcı oluruz. ya da über gizli proje falan değilse, istersen paylaş projeyi. bakarım müsait bir anımda. istifamı vermişim, zaman geçmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ractamainus said: klasör yapısından anladığım kadarıyla bu bir "asp.net mvc" projesi. yani bir web sitesinin kodları var elinde. visual studio doğru ide bunun için. sen sanırım projeyi convert etmişsin vs 2012'ye. convert edilmemiş hali varsa, solution'ı açmayı dene sıfırdan. muhtemelen tam convert edememiş projeyi, ondan patlıyordur. ya da aldığın hatayı falan paylaş.. projeyi açabildiğin anda, header'ı falan düzelteceğin yerler "views" klasörü içinde olacaktır. nooba anlatır gibi anlattım valla. bu noktalara gelebilirsen, fazlasında da yardımcı oluruz. ya da über gizli proje falan değilse, istersen paylaş projeyi. bakarım müsait bir anımda. istifamı vermişim, zaman geçmiyor =) çok teşekkürler. Evet convert ederken patlamış proje. Notepad++ da açmayı deneyeceğim. Internet bazlı bir raporlama projesi, azcık confidential olduğundan paylaşamıyorum haliyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sadece html kismini editlemen gerekiyorsa, view klasorunun icinde html dosyalari vardir.Onlari notepadde acip gereken kisimlari editleyebilirsin. Yalniz data ile ilgili islemler yapman gerekiyorsa, o mvc projesini vs 2012 de acman gerekiyor.Yalniz mvc hakkinda hic bilgin yoksa biraz debelebebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 view klasöründe buldum. Rapor dosyasını notepad ile açtım ve marjinlere yüksek değerler verince hizalama sorunu çözüldü. teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar