Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1turkiye Grubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar.Türkiye'nin en büyük f1 mail grubu yakında kurulmak üzere.Şuanda çalışacaklar belirleniyor.
Sizleride beklerim :) Bende yardım ediorumda :)
Gruba katılmak için :
[email protected] mail adresine boş bi mail göndermeniz yeterli.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Mesaj tarihi:
Günü en son haberlerine ulaşabileceksiniz.Şun Database oluşturulmakta ve 1 hafta içinde test yayınları başlıyacak.Test yayınıda yaklaşık 1 hafta kadar sürecek ve daha sonra her gün mailbox'ınıza en son haberler ulaşıcak.Ve yılbaşında üyelerimize sürpriz hediyeler dağıtmayı planlıyoruz.
Sizleride aramızda görmek isteriz[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Mesaj tarihi:
ok ben boş mail attım ama bşi diecem sence her gün mail gelmesi biraz fazla deil mi yani şöyle sorayım sana sorumu her gün update olan bi bilgi war mı ? ör: schumacher ishal 2.gün ilaç alıor 3.gün muşmula kıvamında bu işin şakası?[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
prozzak, 08 Aralık 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
ok ben boş mail attım ama bşi diecem sence her gün mail gelmesi biraz fazla deil mi yani şöyle sorayım sana sorumu her gün update olan bi bilgi war mı ? ör: schumacher ishal 2.gün ilaç alıor 3.gün muşmula kıvamında bu işin şakası?

Enazından şunu belirtme isterimki Formula-1 sadece Cuma denemeleri Cumartesi sıralamaları ve Pazar yarışlarından ibaret değildir.Sezonun sona ermesiyle sponsor değişiklikleri ,pilotların gelecekteki takımları ,arabalardaki değişiklikler ,yeni araba tanıtımları , iki günde bir yapılan deneme sürüşleri ,takımların gelicek sezon için şimdiden yaptığı açıklamalar gibi bir sürü konu vardır.Formula-1'i sadece pazar günkü sonuçlar olarak görmemek lasım.Milyar dolarların döndüğü bu sektör Türkiye'de henüz olmasada Avrupa'da devamlı takip edilmektedir.Nasıl futbol için günlük haberler çıkıyorsa F1 takımları ve sektörüde gün ve gün gelişmekte ve değişmektedir.
İş böyle olunca Formula-1 ile ilgilenelerinde haber alabilmesi için "hergün en son konular ile ilgili mail" demem gerekti.Günlük haberlerin mailinize ulaşması için tek çabamız.
Formula-1'e gönül verenlere en güncel haberleri ulaştırmak çabamız.Sizlerin ilgisi içinde şimdiden teşekkür ederiz.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Mesaj tarihi:
bu kadar resmi ve guzel birsey yapicaksaniz yahoo yu niye kullaniyorsunuz da kendi yaziliminiz kendi websiteniz deil?s[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Neden Yahoo'yu kullanıyoruz?
Çünkü şuan maddi olanaklarımız buna imkan sağlamıyor.Site olayına zaten girişmiyeceğiz.Formula-1 ile ilgili haberler yahoodan gelse ne farkeder yada kendi sitemizden.Tabiki sizde haklısınız ve doğru bir bakış açısı fakat üye sayımızı arttırana kadar yahoodan devam edilecek.Bizler reklam mailleri atmak istemiyoruz ve insanların mail adreslerini diğer mail grupları gibi reklam amaçlı satmayı asla düşünmüyoruz.Sonuçta maddi olarak bi gelir elde etme yollarınıda kullanmadığımız için belirli bir süre Yahoo'dan devam etmek zorundayız.Bizleri bu işe sizlerin desteği teşvik ediyor.Bizim için paradan daha önemli olan ,bu spor dalında kaliteli ve güncel haberde öncü olabilmek.
  • Yeni Oluştur...