Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Bulusmasi Yapalim Gene :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gidin prinsipalın doomgünü partisini basın :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah

[Bu mesaj shapshal tarafından 06 Aralık 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
18 yapın bende gelem :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Valla buluşmanın buglarından kurtulmak için bide -50 falan diyin, genç erkeklersiniz, maazallah kokanalar gelir melir dert olur başınıza.. Sonra al başına belayı..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Mesaj tarihi:
kimlik kontrolü mü yapılcak bulu$ulunca?
tam 19 olmak mı lazım
19dan gün almı$ olanlar gelebiliyo mu?
84lüler mi 85liler mi 19 sayılıyo?
niye +19?
küçükken çok mu ezdiler?
Mesaj tarihi:
+70 olsun kimse gelmesin böyle bu mantığında nekadar saçma olduğunu görün.... Iyyyyy 18- ıyyy ööö[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
benimde limitimi alırsan 19 oluyor ama hadi bakalım sağdan soldan ne fark eder ikiside 19a gidiyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
+18 olsun gelirim belki.

ama öyle karı kız getirince asılmayın.
cinayet çıkmasın akşam akşam.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
ya yaş sınırı olmayınca böyle ne bileyim , ateri salonuna gidiliyor , büfeye gidiliyor , bi yere kadar.

sonra gruplaşmalar oluyor felan , o yüzden diyoruz.
yoksa kötü bir niyetimiz yok der , 91'li arkadaşlarımıza da burdan selam ederim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 06 Aralık 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
benimde limitimi alırsan 19 oluyor ama hadi bakalım sağdan soldan ne fark eder ikiside 19a gidiyor.
ahahaha güldürdün gece gece :lol:

head bence kızarkadaşını getirmey düşünme bile :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 06 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır bi dakka parmak atmak istiyorum bu işe.

lim 19/sonsuz = 0
x->sonsuz

işte olay bu.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
  • Yeni Oluştur...