Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sarımu yüzü programda? Adsl portunu aç ondandır... zoomsa dmz i kaldır diğerleriyle virtual server şeysinden başta sorduğu portu aç[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Nedir $u port acma muhabbeti ya. Zyxel modem kullaniyorum ama modemimi inceledim sadece bilinen portlari acip/kapamayi destekliyo misal ftp, ping, http, telnet vs.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben WoW-1.1.0-Europe_Installer_Downloader ile 3 gecede indirmiştim. Net limiter ile limit koymuştum. Yine WoW Downloader ile indirsek daha iyi olacak galiba. Çünkü başlayalı 20 dakika oldu ama 0 seeder görünüyor ve dosyanın sadece %66 var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Blizzard Downloaderda bunu kullanıyorki :) Bu torrenti çıkartılmış hali..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Oy beterin beteri varmi$ ben yine en azindan 3-5 kb/sc ile indiriyorum. Ama karde$im biz Turkuz bize torrent falan ters. Turk adam download yapar upload vermez. Olmaz ki canim :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben azureus kullanıyorum su an upload kıstım port actım fln 25 kble indiriyorum.1 seed var 102 peer.Netspiritle indirdiğim client 4 gece de bitmişti.Azureus daha basarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bende bitcomet denilen programı adam yerine koyuyordum taki azureusu kullanıncaya kadar :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya Azureus boş torrnet dosyası diye hata veriyor ama Bitcomet inidiriyor neden böyle oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 %14 ünü çektim gece açık bırakiim sabaha bitmiş olur... Sorunun javanın tam çalışmıyor olmasından kaynaklanıo olabilir..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yukarıdaki linkten dl i bitiren var mı?Dosya da herhangi bir sorun olustu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bitirdim ben 3-4 saat önce.. Hiçbir sorun oluşmadı[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ok eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Verdiğin torrent linkinde şu mesaj çıkıyor Die gewünschte Seite ist nicht erreichbar Die Website, die Sie besuchen wollen, hat den eingeräumten Leistungsumfang überschritten und ist vorübergehend nicht erreichbar. Falls Sie der Betreiber dieser Homepage sind und wollen, dass Ihre Homepage kurzfristig wieder erreichbar ist, klicken Sie bitte hier! Alle Informationen zu den privaten Homepages bei Arcor.de finden Sie hier! Ihr Arcor-Team[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Torrent linkiyle şu son 24 saatte 120 mb indirdim ters birşeyler var . Adam gibi çalışan birşey bulursanız mesaj atında faydalanalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 google da " wow final beta torrent "diye aratın ozmn çıkıyor. Freddy' s site gibi birşeyler vardı onun altından almıştım linkini, uk torrents gibi bir siteden alıyor olabilir[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kablo kulanıyorum 3 gündür sorunlu zaten indire indire %30 oldu çekilir çile değil ama 24*3 saat oldu. İstanbulda indirmiş olan varmı kopyasını alabileeğim. Us boxdan çıkan cdlerle kurduk ama yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben ilk mesajda verilen linkten indiriyorum hala gayet de iyi indiriyor. betada oynarken kapatmamış olsam çoktan bitmişti.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 2.5 günde bitti arada bir kapattım ortalama 11-12 kb civarı linkte ve dosyada sorun yok en azından ben bir sorun cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende onu indiriyorum, başka torent aramadım zaten. %31,7 oldu ama durdu kaldı öyle yine. Galiba sorun kabloda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Kabloda sorun olabilir bilmiyorum bende 256 adsl var. Kullandığın torrent programının ayar sorunu olabilir.Ben bitirmeden önce azureusda 70 e yakın seed 200 civarı peer vardı.Öğle saatlerinde 20 kb yi cok gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Şu an düzgün en fazla 30peera bağlandırtıyorum %32,3 olmuş bu hızla yarın biterde arada sırada azerusa restart atmak gerekiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Azureus a restart atmak bence pek mantıklı değil eğer iyi indiriyorsa çünkü ben 15-17k ile indirirken atmıştım ondan sonra 1 gün boyunca 8-10k la indirdim denilebilir hiç yükselmedi nerdeyse ancak dün akşam 20-25k la indirmeye başladı ve sabaha kadar böle indirdi(ve daha bu sabah bitti). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Torrent sorunu yaşayanlar; http://www.wowtorrents.de.vu/ adresinden ilgili dosyaları bulabilirler :) (EN kısmında yenli client sanırım)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 EN ne oluyor ben ona basladim 1.1.2 diye en yi cekiyorum ama eu da oynayabilirim isallah : )[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 English Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar