senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 lazım. biraz geniş kapsalımlı bi client yazıyorum, hani sadece startup'ta arguman verilerek çalıştırılabilecek bişi değil. bu yüzden bi cli'a ihtiyacım var ama oturup kendim de yazmak istemiyorum. yazayım desem de beceremem muhtemelen sdf bildiğiniz hazır bi lib, framework var mı bunun için? direk gui yap ne uğraşıyorsun diyeceksiniz ama çoğu zaman terminalden çalışacak bu arkadaş unix makinalar üstünde, o yüzden gui yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şöyle bir liste var ama hiç biri hakkında bir tecrübem yok; http://stackoverflow.com/questions/1524661/the-best-cli-parser-for-java Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 çok az kişinin tecrübesi vardır zaten pek kullanılan bişi değiller neyse apaçi candır diyip commons cli'ı seçtim ben ordakiler hemen hemen hepsi işimi görebilecek düzeydedir zaten. kullandıktan sonra yazarım yorumlarımı buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Java sart mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 değil de ne önercen? corba için c++ kastıramam şu an. hem centOS ve solaris zone'larda çalışabilmeli o yüzden en tatlısı java. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Python ile yaz dicektim tabii ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 omniORB vardi pyhton icin sanirim java candir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 python Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi yarıladım artık sdf phyton'da ne var peki cli api? bir de omniORB kullanan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 aradığın şey bu mudur bilmiyorum ama ben bir projede şunu kullanmıştım: https://code.google.com/p/lanterna/ baya hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oha xshell'de çalışıyorsa bu harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar