-NeoN- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 arkadaslar nbl scriptleride hani c_h_guard , c_h_guard_f ve c_h_guard_a mı ne var ben mesela c_h_guard_b diyede yaptım ancak bu pk olunca guards yazdıgımda gelmiyor bunların gelmesi icin neler yapmam lazım acıklarsanız sevinirim..[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Speech e ekle mesela.[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hmm saol :P[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ne demek görevimiz :)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben bisey daha sorucaktım mesela bir dialog menusu onun 10 sn sonra kapanmasını istiyorum bunu yapabilirmiyim nasıl?[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Şöyle yapabilirsin. Bir item yaratırsın. Equip edince src.dialog d_xx yaparsın ve altına timer X koyarsın , timer triggerınada remove yaparsın. Bu şekilde olabilir , ama olmayada bilir denemek lazım :)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 onun yerine bi item attır sora .dialogclose komutu ile kapattır ;)[signature][hline]|>Hepimizi yakan Havva diil mi ?<| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Xcrack, 18 Aralık 2004 12:43 tarihinde demiş ki: Speech e ekle mesela. Speech'e değil defs.scp yi aç said: [defname hardcoded] defaultitem i_gold defaultchar c_man guards { c_h_guard 2 c_h_guard_f 2 c_h_guard_a 2 } deffood { i_bacon 1 i_sausage 1 i_ham 1 i_cake 1 i_bread_loaf 1 } şu kısmı bul en yukarılarda olması gerekiyor. Buraya eklemelisin speech'e eklersen mantıksız bir çözüm olur diye düşünüyorum.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 birde guard lar isinlaniyor yanlarına adamların sphere.ini den kapattım instantı ondandır diye olmuyo onu nasıl yapabilir im acaba?[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 guard scp sini bul MT_FLY ı kaldır[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ne istiyorsunuz yahu şu guardlardan :-)[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya uçup duruyorlar, uçmasınlar bende istemiyorum koşsunlar. Dimi üstadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla ben altlarına mare verdim ellerinde +15 halberd var instant da açık süper oluyo :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar