BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 arkadaşlar selam, ev tuttum iki odanın yer zemini klasik 80 ler marley kaplama şimdi iki odada 2,4 m x 5 m gibi bir alana tekabul ediyor toplamda 24 metrekare kadarlık bir alan kaplanacak kiracı olacağım için çok pahalı olmasın ama uygulaması kolay olsun diyorum bu mineflo denilen zıkkımdan mı kaplatayım yoksa laminat mı? sevgiler evin işlerini bitireyim beklerim ayrıca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mineflo igrenc kokan bisi ayrica cok sagliksiz. Laminat desen o da boktan bisi ama pvcye gore daha az boktan. Kaplatirken alta strafor koydur, isi yalitimi icin. Cok bi etkisi olmaz fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 o zaman laminat yaptırıcan hacı. 160m2 ev 5 saat sürdü komple yapmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 25m2 icin ugrasmazlar bu arada asdf. Kendin kaplamak zorunda kalabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5tc0IL5piUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 laminat yapan akrabam var ona soracam işte kendisiyle o kadar hukukumuz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=5tc0IL5piUQ 10 numara videoymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 evde parkeleri sokup, laminat doseyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben döşedim kendi odama oda baya bi yamuktu zor oldu ama dikdörtgen bi oda olsaydı 1 saatlik işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi ben de döşeyebilir mişim ki ahah yatak odasını döşerim önce daha sorna gider öteki odayı da döşerim.. yada ev arkadaşı gleirse ona döşettiririm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben rahat döşediysem sen zorlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Minefloyu sözcük dağarcığından bile çıkarabilirsin, o kadar gereksiz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar