SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sevgili patiler araç alma arefesindeyiz. daha önceki aracımızı pert ettiğim için bir sıkıntımız var. arabayı ben pert ettim araç babamın üzerineydi. şimdiki arabayı annemin üzerine yapalım diyoruz ama ehliyeti yok. ehliyetsiz biri araç alabilir mi? alsa kasko yaparken neye göre fiyatlandırma oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 alabilir kaskoyu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kasko ehliyete bakmıyor ehliyetisz alınıyor araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ehliyet sürmek için lazım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kasko yaparken ehliyetin kaç yıllık olduğuna göre fiyat değişiyor , onu soruyor galiba arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi babamın ehliyeti yok ama %60 hasarsızlık indirimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 mahoolmez said: kasko yaparken ehliyetin kaç yıllık olduğuna göre fiyat değişiyor , onu soruyor galiba arkadaş aynen öyle ehliyet süresi, kişinin yaşı, arabanın plakası gibi değişkenler var kasko fiyatlandırmasında. ehliyetsiz olunca ne oluyor diye düşündüm. neyse annemin üstüne olsun bayandan temiz araba deriz satarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ehliyetsizken ehliyet yılı indirimini almazsın. Yıllar geçtikçe hasarsızlık kazanılır ama. İlk kasko fiyatında sadece o güven indirimini alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi istersen 2 yaşında oğluna git ford fiesta al onun olsun araçla trafiğe çıkmayacaksa içinde yaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ehliyetsiz araba alınırda kasko için ehliyeti yok bunun diyip en yüksek fiyattan geçirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 500 lira mı ortadaki sorun anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 eger yaralanmali ya da olumlu bir kaza gerceklesirse ruhsat sahibi araci o anda kullananla esit mali sorumlulukta. annelerin uzerine ruhsat yaparken bunu goz onune alin.ve sakin araci kaskosuz birakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 wastyrx said: ehliyetsiz araba alınırda kasko için ehliyeti yok bunun diyip en yüksek fiyattan geçirebilirler. ben 1 ay önce aldım işte kağıt üzerinde ehliyetsizim sdf araba da ilk arabam 25 yaşındayım, risk grubundayım 1.6k çıktı kasko bedelim. araba da benim üzerime ehliyet falan gerekmiyor araç alırken. işin özü yaş küçükse ve ilk araban ise geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sana ehliyet veren bakkalı dövmek lazım dırıdvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 SPectre88 said: neyse annemin üstüne olsun bayandan temiz araba deriz satarken :) eskidendi o bayandan temiz araba muhabbeti ya. şimdi ki bayanların arabası leş gibi. bu devirde arabayı emekliden alıcan hatta subay emeklisi fln. ya da onun kızından. çok güzel oluyor o arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 niye peki anne üzerine kasıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 wastyrx said: Sana ehliyet veren bakkalı dövmek lazım dırıdvan ya bakkal vermedi pamuk şekerciden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar