bestpeople Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 evet şuan kullandığımız sistemin iskeletini kim kullanıyordu hangi tarihte ve hangi olayda???????????????
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Amerika ordu için gizli ve hızlı haberleşme amaçlı kullandı. Daha sonra universitelerde kullanılmaya baslandı vehalka acıldı diye ibliyorum. Ama ilk amacı askeri idi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
bestpeople Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ama abi askeri bir teşkilattan sivil hayata nasıl geçti . amerikalılar bunu nasıl buldu ne zaman sivil e geçti
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 askeri > eğitim > public tüm teknolojiler bööle olmuştur dünyada[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 xerox un her bilgisayara bir printer degilde, her bilgisayara bir kablo ve her 5 bilgisayara bir printer projesi ile basladi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye [Bu mesaj Infeqted tarafından 20 Aralık 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sanirim gelisme hizindan memnun kalmadiklari icin universitelerin hizmetinede actilar . alin hem bilgi paylasin hem gelistirin diye . o sirada ezik ezik bbslerde takilan arkadaslarina da dagitmaya baslayinca universite gorevlileri isin civisi cikmis diye okumustum bir yerlerde ama bilinmez tabii :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar