Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psu tamiri

karatan

Öne çıkan mesajlar

Konu giriş seviyesi ürünlerden ziyade 1000w'lık seasonic platinum olduğu için aynı kategorinin lideri corsair olduğundan örneği ona göre verdim.

Ben corsair'e bu konuda gözüm kapalı güveniyorum, daha önce psu konusunda çok sıkıntı yaşamış ve canı yanmış biri olarak cimrilik yapacağım en son ürün psu olur. Sırasıyla ax750 ax1200 kullandım. Şuanda da ax860i kullanmaktayım. Ax serisi zaten seasonic tarafından üretiliyor. Ax i ise flextronic tarafından üretiliyor.

Performans ve verimlilik anlamında çok iyi bir konumda corsairin birkaç ay önce yenilenen Ax i serisi. Tpu ve Guru3d incelemesine bakacak olursanız her anlamda tepede olduklarını göreceksiniz.

Lakin ax ve ax i serisi dışında aynı kalite söz konusu mu diye sorulacak olunursa o noktada evet demek biraz zor olabilir. Alt serilerin üreticilerine bakarak karar vermek gerek o noktada.

İşin özeti platinum seriden bir psu alınacaksa seasonic seçmektense axi almak bir önceki mesajımdaki kolaylıklardan dolayı daha akılcı bir çözüm olur.

Olası sorunlarda birkaç gün içerisinde değişim almanın ve Türkiye'de yer alan yetersiz servislerle muhatap olmamanın rahatlığı bir başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...