Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglantı Sorunu yada başka bişe bilmiyorum


oldun

Öne çıkan mesajlar

şimdi gözlemlerimi yaziyim neden nasıl oluyor anlamadım.
Evde ttnetten alınan adil kotalı böle 70 liralık bir internet var hangisi hatırlamıyorum.
Sıkıntım su internet baglantısı kesilmiyor webbrowserda sayfaları acmada sorun yasıyorum. Ama aslında internet var mesala torrent acsam download ediyor yada gtalk faln acabiliyorum yada dropbox sync işlemlerini faln yapıyor.
İnternete girdigim masaüstü bilgisayarı acıkken (sıkıntılı bilgisayar) laptopdan yada ipadden faln internete giremiyorum yada girsem bile aynı sıkıntıları yasıyorum ama masaüstünü kapattıgım anda hersey normale donuyor hiç bir seyde sorun olmuyor (ek not masaüstü kablo ile diger tum cihazlar wifi ile baglı)
Modem ne dersenız usendigim için ttnetin verdigi dankdik zte zxv10 w300 series die verdigi bişeyi kulanıyorum en ufak bir ayar yapmadım direk taktım calıstırdım arkasındaki wifi sifresini bile değiştirmedim.
Son bir durumda mesela modeme reset attım dielim yaklasık bir 5dk internet super oluyor masaüstü hiç sıkıntısız calısıyor ama 5dk sonra browser aynı sacmalıga gene giriyor . Chrome kullanıyorum ama bu sacma sorun yuzunden firefox opera faln da denedim sorun onlarda degil sanırım bu sacma sorun yuzunden 10-20 dk bir modeme reset atıyorum.


p.s. son bişe bu masaüstü baska bir evdeyken bu sıkıntıların hiç birini yasatmadı ne zmanki tasındım böle bişe oldu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...