schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 direk adres vericem 3 tane trainer var birbirlerine cok benzer trainerlar ayrica bir tane savegame ve tuning yerlerini gosteren harita var Trainer for v1.1 (25KB) Trainer (11KB) Trainer (120KB) Save Game (6.5MB) Shop Map (240KB) [spo1=NFS:U2 Cheats]Sifreleri oyunu acinca ana menuye girmeden once yaziyorsunuz sonra beep sesi cikinca kabul etmis oluyor entera basip ana menu ye giriyorsunuz *opendoors - The Doors sponsor car *yodogg - Snoop Dogg sponsor car *wannacapone - Capone sponsor car *shinestreetbright - ShinestStreet sponsor car *wintmyd3 - D3 sponsor car *davidchoeart - David Choe sponsor car *tunejapantuning - Japantuning sponsor car *gimmechingy - Chingy Navigator sponsor car *needmybestbuy - Best Buy vinyl in Career mode *goforoldspice - OldSpice vinyl in Career mode *gottahavebk - BurgerKing vinyl in Career mode *gotmycingular - Cingular vinyl in Career mode *gottaedge - Edge vinyl in Career mode *needperformance1 - Unlock performance parts level 1 *needperformance2 - Unlock performance parts level 2 *gimmevisual1 - Unlock visuals level 1 *gimmevisual2 - Unlock visuals level 2 *ordermebaby - $1,000 in Career mode, RX-8 and Skyline in quick race mode *regmybank - $200 in Career mode *regmebaby - $20,000 in Career mode[/spo] oyunun zevkini boyle alabilenlere ve boyle zevk almak isteyenler icin yazdim istemen arkadaslarimiz bakmayabilir:) [signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar [Bu mesaj schaker777 tarafından 18 Kasım 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Oyuna giriyorum load yapiyor,ana menude bekelrken solediklerini yaziyoruym ama hiç biri olmadı v1.1 ondan olabilirmi?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 patch mi yukledin patch yuklediysen olmayabilir yanliz yazdiktan sonra bip sesi cikartiyormu[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hayir fakat trainer le halelttim saol :) su fiber hood a bir türlü para yetiştiremedimde eheh :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheh unlimited yapma 10.000 - 10.000 yap en iyisi o bence[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 spoiler olayına takıldım ben :D cheatlere gözün kaysa noolcak[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 e madem yaptiniz bare kullanalim :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Cheatlere gözün kaysa nolcak değil de araba yarışında neyin spoiler'ı olabilir ki? :-P[signature][hline]Vs. Vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 tamam tamam bu kadar da bi insanin uzerinde gelinmez kaldiriyorum spoyleri[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 deistiremiyorum 30 dakikam dolmus birakin kalsin iste boylece threadin ilk sayfasi 5655676576 sayfa boyutunda gozukmez[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 uplamak gerek basligi aranmasin millet =)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aramiyorki adamlar direk soruyor showroom bolumunde 3 kisi sordu :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hileyi "press enter" ekranında yazıyorum. beep sesi geliyor. Fakat perf vs upgradeler hala kapalı. ne iş?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fnx oraya gelmek o kadar zor deil bu arada cok ilginc bir bilgi buldum buraya yazayim [li] asagida yazan galibyet sayilarini outrunlardan almaniz lazim ornegin "stage 5 te 11 tane outrun kazaninca wide body kits acilir" gibi. Unique Part ===> Requirement Hoods ===> 4 galibiyet, stage 2 de Performance: (ECU, Turbo, or Brakes) ===> 9 galibiyet, stage 4 te Performance: (Weight reduction or Suspension) ===> 6 galibiyet, stage 5 te Performance: (Engine, Transmission, or Tires) ===> 3 galibiyet, stage 3 te Rims ===> 6 galibiyet, stage 3 te Spoiler ===> 4 galibiyet, stage 4 te Vinyl ===> 6 galibiyet, stage 4 Widebody Kit ===> 11 galibiyet, stage 5 te (ONEMLI NOT: bu parcalarin acilmasi icin kazanilan yarislarin bulunduklari stage de yapilmasi gerekmektedir yaniiii oyunu bitirdikten sonra 11 tane outrun yaparsaniz wide body kits acilmaz bosuna ugrasmayin[benim gibi])[/li][signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bak oyunda normal gezerken esc dicen jump to garage dicen sonra ordan world map'e gircen orda klavyenin yon tuslari ile bolum ve yarislarda gezinerek "not completed" yazanlari yarisacan gizli yarislar bunlar (not: bazi yarislar modifiye merkezlerine cok yakin bu yuzden isaretleri haritada anlasilmiyor oralarada bak istersen genede en kesin cozum world mapten anlattiim gibi yarismak)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 schaker senın dedıgın gıbı yaptım bende. world mapte not completde yarış kalmadı. Out run yarışlarınıda bitirdim. Ayrıyetten 3 tane görünmeyen gizli yarış buldum bitirdim. Ama şu an şehirde tek başımayım hiçbir şey yok. mesaj bile gelmiyor şuraya şuraya git gibisinden.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 shoplarin hepsini acmismisin bi kontrol et caddedeyken "T" ye bas asagiya dooru in shoplarin hepsini acmismisin bir bak[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 açtım ya. shops 5 e 5 yazıyor. açılmayan bir shop var. orayada giremiyorum. kilit filan var. kafayı yiyecem abi. bilgisayarı kıracam. deli oldum resmen. 4 gündür 4 tane gizli yarış buldum. halada stage 3 teyim. of be. oyunun %63'ü tamamlandı yazıyor T ye basınca.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 escalade hummer falan aldin mi?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar