khazadum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Selam hınzır patiler, Sizlere çok ilginç bir sorunumu anlatacağım yaklaşın, kulak verin. Hiç hiç uğraşmıyım, zamanımız kısıtlı zaten diyerekten bootstrap 'ı entegre ettim yapacağım şeye. (Fluid açısından tercihtir.) Neyse iyi güzel hoş gidiyoruz. Sitemiz her platformda, her işletim sisteminde dehşet-ül vahşet görünüyor. Gel gelelim mobil kısmına.. http://khazadum.com/bootstrapsorun.jpg Yukardaki resme baktığınız zaman, Reklam kısmının hemen altında "EN POPÜLER OYUNLAR" şeklinde bir ibare var. CSS kodunda sadece width:100%; ve background:#222; var. Resimde görüdüğünüz gibi sitenin normal boyutunda background rengimiz çıkıyor ama mobil standartlarına geldiğinde, arkadaki background görünmüyor. Hatta oraya atadığım stili hepten kaldırıyor bootstrap. Biraz üstünde uğraştım ve içeri inline olarak background rengi verdiğimde yiyor lanet şey. Sorunu çözemedim bilen abiler varsa yardımlarını bekliyorum. sevgiler saygılar, hümanist~ kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 !important yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok ya onu denedim yemiyor hiçbirtürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 link var mı link deneyebileceğimiz. ha bi de stil tanımlamanı bootstrapin cssinden sonra yaptın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet abi, stylesheet'leri linklerken bootstrap'in altına aldım yaptığım css'i. Ayrıca bootstrap'i jsfiddle'ye yazdırabilir miyim bilmiyorum. Zaten yazdırsamda üstünde çalışmak zor olabilir. Öğeyi denetle ile adresinden bakabilirsin sanırım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 şunu da sorayım sen bu stil düzenlemesini @media (min-width: 768px) { şu tip şeyleri işin içine katarak yaptın mı ? senin yazdığın stil şu media="all" @media (min-width: 768px) .sidebarleft_topgames { width: 99.99%; margin-top: 10px; color: #fff; background: #222; } 768den aşşada tabi görünmez backgroundcolor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Yok onu sonradan çıksın diye ekledimde, sayende sorunu çözdüm sana nasıl teşekkür etsem azdır. Normalde mobil için yaparken kendim bi media screen oluşturuyordum ve bunu kapatmayı unutmuşum :) dikkatsizlik diz boyu. Ama bunu görmemi sağladığın için çok müteşekkirim sana. Şu kodları düzenleyim bari, çok karman çorman oldu. Çok teşekkür ettim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Önemli değil kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar