Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Dün dream tv de evanescence nin yeni albümünün çıktıgını gördüm...içinde paris konserindeki görüntüleri de varmış... bugün büyük bir hevesle almaya gittim ama daha gelmedi dediler... acaba alan ,dinleyen varmı??[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o yeni albumu değildir DVD sidir dvd de yeni bi parcası var mytsic mi ne sen ondan bahsediyondur[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 everywhere but home. peki eski parçarlarının mix leri felan varmı acaba biliyormusun bide kaç tane yeni parçası var.[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar