paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Selam, Catia V5R16 veya 17 civarında bırakmıştım. şimdilerde V6 falan var ortamda. Aralarındaki fark nedir; modül içeriği farkı mı yoksa daha user-friendly bir tasarım mı var? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Acikcasi bi fikrim yok ama bu bolumde konularin cevapsiz kalmasini sevmedigim icin (cok kotu bi his kendimden biliyorum asdfasd) biraz bakindim. v4 den v5 e gecerken ki grafik elementlerindeki dramatik degisim v5 den v6 ya gecerken gozukmuyor. Genel olarak yeni fonksiyonlar tanitip biraz optimizasyonla alakali degisiklikler yapmislar. Bir de v5 de olan v4 destegi kisitlanmis biraz sanirim. http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm?qid=274000 Gecmek vey gecmemek icin ozel bi sebep gozukmuyor. v5 in 15 yasinda oldugu dusunulunce kalmak icin hic bir sebep gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Selam, Ama V5 için R2013 falan var sitelerinde : Bana shhet design modülü yeterli. Solidworks biraz çocuksu ve ucubik geliyor bana. Catia o bakımdan daha güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 açıkcası piyasadki firmaların tamamı v5 kullanıyor v5 üzerinde bile r19 r18 arasında geçişler bile kaosa sürüklüyor bakınız ford haliyle v5-v6 tartışması bile yok su anda. He kendi kendime takılacam denemek istiyorum dersen o ayrı ama iş için hala v5-r18 kullanılıyor. Taki ford-renault-tofaş v6ya geçtik biz diyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 paramecium said: Ama V5 için R2013 falan var sitelerinde : Bana shhet design modülü yeterli. Solidworks biraz çocuksu ve ucubik geliyor bana. Catia o bakımdan daha güzel. su mesaji okuduktan sonra ben: http://guyism.com/wp-content/uploads/2013/11/dog-in-space.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Selam, O zaman V5'e devam :) Documents CD'si elinde olan var mı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sana ne lazım tam olarak =) bırde orj mı fakir versiyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar