KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 evet.gecelik 75 dolar.
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ha ben parantezi görmemişim, starbucks'ta kahvaltıya 75 dolar verdiğinizi sandım ehueh
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Şunu koymayı unutmuşum.2008 Pekin Olimpiyatları'nın açılış meşalesi...
Soris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Çetin abi sen bu gezilerinden blog oluştursana. Sanırım mesleğinden dolayı sürekli seyahat ediyorsun. Güzel de yazıyorsun. Oradan okurduk.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bir kere denedim aslında öyle bir şey ama forum ortamından farklı blog sahibi olmak.sürekli ilgilenmem gerekiyor ve dönem dönem iş yoğunluğu oluyor.yine de düşüneyim.belki dediğin gibi bir blog hazırlarım :) sağol.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tendalırsonli.blogspot.com al domain hazır
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 finito. yırtma bu kadar kendini. kızdıramazsın beni.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 olm zaten 15 gündür uyku haram.abuk subuk saatlerde uyuyup 2-3 saat uykularla idare ediyorum.karaciğeri kaybetmezsem iyidir. üzme beni sabah sabah.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Şanghay-3 Su fotoda gorunen otelde kalmistim ya. Ah ulen keske yine gitsem :)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 degil. ben kalacak yere para vermedim okulun yurdunda kaldıgım icin ama 1 ayda yiyip icip sıcıp 750 tl gibi bisi harcamıstım. ogrenci kafasıyla cok harcamamıstım ama yine de turkiye'de 1 hafta bitecek para orada 1 ay yetti.
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne okulu abi bu? detay verir misin? master vs? eğitim iyi mi ki orada?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yok biz 20 kisi degisim programı ile gitmistik. okulun kendi yaptıgı ozel bir program. cinli ogrencilere ingilizce konusma pratigi yaptırdık. her birimizin gunde 3 saat 4-5 ogrenciyi konuk etmesi gibi bi sey yani. kalabalık gittigimiz icin cok eglenceliydi. pekin'dan sangay'a 21 saat tren yolcugulu yaptık mesela saka gibiydi ahaha. okul; 30°18'39.50"N 120°23'2.02"E hangzhou diye bi sehirde. oranın turistik yerlerinden, cok sirin bi yer. okulun oldugu bolgede devasa kampuse sahip bi dunya universite var. basta 1,5 aylık bir programdı. ne isim olur 1,5 ay cin'de dedim. sonra 1 aya dusurunce gittim. butun onyargılarımı catır catır kırdı. kesinlikle gidilesi, gorulesi bi yer cin. gezmekle bitiremezsin zaten, ucu bucagı yok.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Şu an havaalanındayım. İnanılmaz fotoğraflar çektim bugün. Döndüğümde anlatacağım çok şey var.Fotoları da paylaşacağım.2 saat sonra bineceğim uçağa.12 saat direkt İstanbul.Geliş 11 saat,dönüş 12 saat(ilk mesajda 13 saat yazmıştım,düzeltiyorum). Yemek konusunu sorun etmeyecek olanlar ve her türlü yerim lan orada diyenler çok rahat eder.Devlet sosyal devlet.Ulaşım,barınma,sağlık hizmetlerini fazlasıyla karşılıyor.Açıkçası öğrenciler için ne gibi imkanlar var,çok detaylı bilmiyorum.Karşımda oturan arkadaşa(patronun oğlu,dediğim gibi 4 sene kaldı burada)sordum durumu.Hastanelerden 1 dolar adam başı gibi para alıyorlarmış.İlaçtan da yine çok az bir kısmını kişiden alıp çoğunu devlet karşılıyor. 800 Dolar civarı 2 oda 1 salon evde kalmış arkadaş.Yurtlarda köpeği bağlasan durmaz diyor.O yüzden yurt önermiyor.Ama burada bazı yabancıların evlerinin 1 odalarını aylık 150 Dolar civarı bir paraya kiraladıklarını söylüyor.Onu öneriyor.Ve en fazla da birkaç arkadaş bir araya gelip ev tutmayı öneriyor.O şekilde olursa evlerin hemen hepsi lüks.Ve devasa binalar.Sosyal tesisleri olan,bahçeli,otoparklı evler.40 kat civarı. Gelince konuşuruz daha detaylı.
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 toggie said: okunur mu diyosun şangay'da şöyle minimum 2 yıl?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 okunur mu bilmem de, muthis yasanır. okulların durumunu bilemiyorum arastırmak gerek.
Öne çıkan mesajlar