Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kafede filan garson siparişini yanlış getirirse hatırla bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Osuran_boğa said: kafede filan garson siparişini yanlış getirirse hatırla bunu :) osuran boga bu kez çiçek kokmuş :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tesisatı kontrol etmek için çalışan işletmede kompresör çıkış vanasını kapayan personelimiz kadar aklı havada değilmişsin abi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kulaklar çınlıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 teftişini yeni bitirdiğim ve sıkıntı yok dediğim banka şubesinin 1 ay sonra 30 müşterisi yolsuzluktan tutuklanınca aynı şeyi hissetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 arkadaş malzemenin geldiğini görmemiş/gidip kontrol etmemiş, uçakla ekstra binlerce € verip acil malzeme getirtti. kız hala çalışıyor. bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 cacodemon said: teftişini yeni bitirdiğim ve sıkıntı yok dediğim banka şubesinin 1 ay sonra 30 müşterisi yolsuzluktan tutuklanınca aynı şeyi hissetmiştim.30 şube çalışanı çıksa hadi neyse de 30 musterisiniz yolsuzlugu çıktıgı için sana ne oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 qnq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 MrLevie said: arkadaş malzemenin geldiğini görmemiş/gidip kontrol etmemiş, uçakla ekstra binlerce € verip acil malzeme getirtti. kız hala çalışıyor. bişey olmaz. bu yüzdendir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 cacodemon said: teftişini yeni bitirdiğim ve sıkıntı yok dediğim banka şubesinin 1 ay sonra 30 müşterisi yolsuzluktan tutuklanınca aynı şeyi hissetmiştim. şu konuyu biraz açsana 30 müşterimi personel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 monoscope said: MrLevie said: arkadaş malzemenin geldiğini görmemiş/gidip kontrol etmemiş, uçakla ekstra binlerce € verip acil malzeme getirtti. kız hala çalışıyor. bişey olmaz. bu yüzdendir bence berbat bi hatundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bugun bluetooth kulaklık kulağımdayken arkadaşı arayıp benim kulaklığı masanın üstünde unutmuşum alıver onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 o ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 konuşmanın yarısında "ben kulaklığı masanın üstünde unutmuşu eho ehöe kardeşim yok bişey hadi görüşürüz ahuahaha" diye devam ettiğim için yarılmıştır heralde bişey diyemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Frostbite said: şu konuyu biraz açsana 30 müşterimi personel mi? Fistan said: şöyle ki; yolsuzluk yapan müşteriler sahte belge vb sistemlerle kredileri cukka yapıyor. bu tür mevzuların denetim esnasında bulunması esas olmakla birlikte, tutuklananlar arasında kamu görevlileri de bulunduğu için denetim noktaları kolayca bertaraf edilmiş. yani örnek vermek gerekirse, nufus cuzdanı sahibi sahte kişi ama cüzdan gerçek. soruşturma konusu apayrı bir hikaye, burada detaya girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi sen o olay nasıl yapiliyor esas onu bi anlatsana pm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar