Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.5 ton profil siparişini geçmeyi unutan gerizekalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cacodemon said:

teftişini yeni bitirdiğim ve sıkıntı yok dediğim banka şubesinin 1 ay sonra 30 müşterisi yolsuzluktan tutuklanınca aynı şeyi hissetmiştim.
30 şube çalışanı çıksa hadi neyse de 30 musterisiniz yolsuzlugu çıktıgı için sana ne oluyo
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

arkadaş malzemenin geldiğini görmemiş/gidip kontrol etmemiş, uçakla ekstra binlerce € verip acil malzeme getirtti.

kız hala çalışıyor.

bişey olmaz.

bu yüzdendir bence
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

teftişini yeni bitirdiğim ve sıkıntı yok dediğim banka şubesinin 1 ay sonra 30 müşterisi yolsuzluktan tutuklanınca aynı şeyi hissetmiştim.

şu konuyu biraz açsana 30 müşterimi personel mi?
Mesaj tarihi:
monoscope said:

MrLevie said:

arkadaş malzemenin geldiğini görmemiş/gidip kontrol etmemiş, uçakla ekstra binlerce € verip acil malzeme getirtti.

kız hala çalışıyor.

bişey olmaz.

bu yüzdendir bence

berbat bi hatundu.
Mesaj tarihi:
konuşmanın yarısında "ben kulaklığı masanın üstünde unutmuşu eho ehöe kardeşim yok bişey hadi görüşürüz ahuahaha" diye devam ettiğim için yarılmıştır heralde bişey diyemeden
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

şu konuyu biraz açsana 30 müşterimi personel mi?

Fistan said:

şöyle ki; yolsuzluk yapan müşteriler sahte belge vb sistemlerle kredileri cukka yapıyor. bu tür mevzuların denetim esnasında bulunması esas olmakla birlikte, tutuklananlar arasında kamu görevlileri de bulunduğu için denetim noktaları kolayca bertaraf edilmiş.

yani örnek vermek gerekirse, nufus cuzdanı sahibi sahte kişi ama cüzdan gerçek.

soruşturma konusu apayrı bir hikaye, burada detaya girmeyelim.
  • Yeni Oluştur...