diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Exodous said: Bu Serdar ortaç'ın bir şarkısından mı alınma yoksa hepsini sen mi yazdın. Sen yazdıysan bence telifini al bunun hemen. sonra pişman olursun bir yerlerde duyduğunda. ahahaha yok la ben yazdım , tam serdar ortaçlık acaip bi şarkı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ahahaha süper ya. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Exodous said: Hadi biri serdar Ortaç klibi koysun şöyle bol etli butlu da arkadaş anlasın topikten bir şey. aga sen beni şişman mı sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 exo niye böyle bir topic cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Seni cope atacagim mesaja yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: Exodous said: Hadi biri serdar Ortaç klibi koysun şöyle bol etli butlu da arkadaş anlasın topikten bir şey. aga sen beni şişman mı sanıyosun? Benim bu cümlemden bunu mu çıkardın? Ki o cümle sana bile yazılmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Burada bir cevher var yalniz. Ne guzel yazmis lan adam. Olm seni serdarla bir araya getireyim, gerci pust baskasinin bestesini kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yiğit özgürlü falan saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Dworgian said: exo niye böyle bir topic cidden ya Neden ki? Şu an gündemde bu yok mu? Dün gece haberlerde bu vardı. Sabah haberlerinde bu vardı. Bütün internet haber sitelerinde bu var. ne yani kate upton mu songül karlı mı topiki mi açaydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: yiğit özgürlü falan saldırıyor. Fena yakalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Songul karsiz alirim ben. Batan sirketi %250 karliliga ulastiririm 3 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu topiki beğenmeyenleri şuraya alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Exodous said: Neden ki? Şu an gündemde bu yok mu? Dün gece haberlerde bu vardı. Sabah haberlerinde bu vardı. Bütün internet haber sitelerinde bu var. gündemde sadece bu mu var abi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 E diğerlerini de sen aç. Neyim ben, haber servisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Esh said: Burada bir cevher var yalniz. Ne guzel yazmis lan adam. Olm seni serdarla bir araya getireyim, gerci pust baskasinin bestesini kullanmaz. zamanında kayahan'ın stüdyosunun çevresinde dolanıp duymaya çalışıyordu diye haber çıkmıştı geçen sene lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Exodous said: E diğerlerini de sen aç. Neyim ben, haber servisi mi? bana magazin servisi gibi geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sen yapma bari. Ülkenin başbakanı bunu çok önemli bir toplantıda dile getiriyor, sen magazin diyorsun. Haaa hayatımız olmuş magazin o ayrı konu. Yapma, sen hater olma bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi ciddisin sen galiba? ciddi olmadığını söyle? serdar ortaçın gezi de taraf olup olmaması ÇOK mu önemli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ya harbiden hiç gazete okumuyor musunuz siz? Hayatınızı ve kafanızı buraya mı gömdünüz. Dünyayı sadece burada yapılan geyiklerden mi ibaret sanıyorsunuz. Türkiye'nin en önemli gazetelerinden birinin çok ciddi köşe yazarı bu konuyu yazarken, sen bana bunları mı söylüyorsun hala. Çok garipg erçekten... Köşe yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Akp taraftari cikti adam :P Hepiniz bu forumdasiniz be lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ohaaa. Harbi ohaaa... Başka söz bulamadım. Çünkü sanırım sadece iki heceli sözcükleri anlayabiliyorsun esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ne biliyim abi "Ulkemizin basbakani" yazmissin. Hafif biyikli bir kuruyemisci-kontorcu tipi canlandi gozumde kusura bakma (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Exodous said: Ülkenin başbakanı bunu çok önemli bir toplantıda dile getiriyor, sen magazin diyorsun. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Songül Karlı capslerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tamam ben yanlis gormusum . Beyler exodus akpli degilmis yanlis yaftalamisim, kendisinden ozur dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar