cagrus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu isimli kitabın şu versiyonu: d&r illa 2013 yılı olmamakla birlikte e-kitap ya da pdf word bilimum txt dosyası olarak herhangi bir yerde satılmakta ya da bulunmakta mıdır? bi el atsanız malum vize :(
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 belgeler.com tarzı yerlere git sen kardeş. yanlış gelmişsin.
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 chrome said: belgeler.com tarzı yerlere git sen kardeş. yanlış gelmişsin. Belgeler.com Veda Ediyor...
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi sen başka sitelere bak demek istedim ben özetle. burada yasak öyle telif hakları sıkıntılı olan şeyleri paylaşmak. site politikası. bananeyse ayrıca ya ben niye açıklıyorsam. şükrü de gezmeye çıkmış bu akşam galiba.. sen de bence bu saatten sonra çalışma abi. o dersi zaten geçersin bir şekilde. otur filmini izle, çıkarttığın yapışkanı dolgu harcı olarak çiğ yumurta ile karıştırıp yapıştırıcı malzeme ya da izolasyon malzemesi olarak kullanbileceğini biliyor muydun?
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben telif hakkı çiğneyici bişey söylemedim, e-kitap olarak satın alabileceğim falan demiştim de zaten amacım dersi geçmek değil, AA falan almak ayrıyeten güzel fikirler bunlar hep tabii.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 satılmakta ya da bulunmakta mıdırdaki bulunmakta kısmı sıkıntılı taraf işte hacı AA almayın abi bir de deli misiniz siz. Gezin eğlenin lan. eğitim denilen şey lisans düzeyinde verilmiyor ki zaten Türkiye burası. Yükseğe başlayınca hatta doktorada başlıyor eğitim. lisansta gezin abi. AA ne
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2 kredicik. MasterHapLo said: kredisiz degil mi o ders amaç üni değiştirmek, yatay geçiş vb. bi de erasmus falan yoksa şeyimde değil zaten. chrome said: satılmakta ya da bulunmakta mıdırdaki bulunmakta kısmı sıkıntılı taraf işte hacı AA almayın abi bir de deli misiniz siz. Gezin eğlenin lan. eğitim denilen şey lisans düzeyinde verilmiyor ki zaten Türkiye burası. Yükseğe başlayınca hatta doktorada başlıyor eğitim. lisansta gezin abi. AA ne
Öne çıkan mesajlar