Livered Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ben araba aldıgımda şehir dışında oldugumdan dolayı babam kendi üzerine yaptı. Şimdi arabayı bana devredecek . Nasıl yapılır kaça mal olur bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2 sene önce 100 tl ye mal oldu; noterden. geçici ruhsat veriyorlar, onun süresi bitmeden adrese geliyor ruhsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 notere gidiyosun , bildiğin devir teslim yapıyosun . Geçen sene aracımı sattığımda alan herif 70 lira mı ne vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 daha geçen hafta aldım ben de araba. notere gidip devir yapıyosunuz. 100 lira gibi masrafı var. sonrasında da geçici ruhsat veriyorlar. ruhsatın kendi eğer gidip almazsan evine gönderiliyor ( geçici belgede detaylı açıklaması var). ha trafik sigortası, kaskosu ne oluyor onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 trafik sigortası iptal kasko devredilebilior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Trafik sigortası iptal derken ödediklerimiz yanıyor mu ? Kaskoyu nasıl devrediyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yaklaşık olarak Toplam sigorta tutarı-(sigorta tutarı/12) x sigortalı kullandığın ay = sana iade edilecek para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kaskoyu babanın başka kaskosu yoksa iptal etme bence; çünkü onun hasarsızlık indirimlerini vs yakarsın. gerçi hasarsızlık indirimi de çok hikaye ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 aslında çokta hikaye değil . cok güzel fark yaratıyorlar bi arastırın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sözde indirim genelde işte o; ben iptal ettirdim araba değiştirirken. anadolu yandı indiriminiz dedi; diğer yerler gene önceki fiyattan fiyat verdi. müşteri kapmak için gayet yapıyorlar işte indirim yansada onu diyorum ki bence indirim değil o gfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar