Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bu parçaların isimlerini bilen varmı ara da falana calıyor film'in başlarında ? yazan olursa cok memnun olurum.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Rosey - Love'ı bilirim bir tek Bridget Jones'tan.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hayır onu bılıyorum var zaten baska da vardı.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 up[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 şu yeni çıkan bi kadın var jamelia diye hani you better stop.. diye bi şarkı var bi onu bilirim kavga sahnesindeki şarkı the darkness-i believe in a thing called love [Bu mesaj Darestan tarafından 19 Aralık 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 teşekkür dw ediyorum.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 link verebilirmisiniz? bizde dinlesek :-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hiç bir link te bulamazsın şansını p2p lerde dene[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 jamelia - you better stop'u bulamadım.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 jamelıa - stop u bulabılırsın belkı :)
somebody Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o "stop" şarkısı yeni bir şarkı değildir, çok eski bir şarkıdır. sam brown söylerdi onu, sarışın bir hatun (taş gibi bir hatundu ).jamelia tekrar yapıyo.zaten filmdeki şarkıların çoğu eski şarkılar.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Öne çıkan mesajlar