dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gecen gun MTV de top 10 at ten programında moby izliom hrneyse ama adamların ne tur muzık yaptıgını cıkartamadım yardım edersenız sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Moby süpper ötesidir.. Benim bildiğim bildiğimiz tekno yapıyo ama allmusic Techno Club/Dance Trance House Ambient Techno Electronica demiş.. Yani bir nevi yine tekno olayı.. Ama süpper ötesidir tüm albümlerini indir. her şarkısı ayrı bir güzel .. Klipleri ayrı bir tatlı ayrı bir güzel.. sana benim favorilerimden bir kaçını verem.. extreme ways natural blues in this world porcelain why does my heart feel so bad honey (2 versiyonu var benim beğendiğim "Honey (Westbam & Hardy Hard)" diye geçeni)[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bir daha büyük harfle başlık açmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 soundtrack parçaları dışındaki çoğu parçasının tarzı ambient techno[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şu küçük uzaylıların dünyaya geldiği şarkı hangisi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hanı su uzaylıların elınde hı hello yazılı pankart olan sarkımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 In this world adlı şarkı..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Adam keL[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Natural blues harbi çok hoş bir klip yaşlanırsam nasıl olurum die insanın direk aklına gelio[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 we are all made made of stars ı tavsiye ederim.in this world için teşekkürler ayrıca[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 "Why Does My Heart Feel So Bad" dinlenilesi bir şarkı...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya şarkıları çok güzelde ben özellikle çizgifilmli kliplerine hastayım mobynin.natural blues (ama daha sonradan bunun için bide normal klip yaptılar) ve why does my heart feel so bad şarkıları için yapılan çizgifilmler nedense beni benden alıyor ya transa giriyorum izlerken...ya da giriyordum çünkü artık hiç yayınlanmıyorlar ya :/ [Bu mesaj PUMA tarafından 17 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel bağlamda hiç alakam yoktur ve dinlemeye çalıştığımda da sevmem. Ama "Gone In 60 Seconds" filminin (2. çekilen versiyonunda haliyle...) soundtrackinde var "Flower" diye bir şarkıları. O bayağı hoşuma gidiyor.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: HymnOfChuck, 17 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki: "Why Does My Heart Feel So Bad" dinlenilesi bir şarkı... valla çok güzel bi şarkı ama çok dinlersen acaip şekilde bayıyo insanı :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 parça bayıyor baymasına ama aşmış derecede bir huzur verdiğini de kabul edelim ben öyle bir huzuru başka bir tek muse-bliss de buldum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bunların bi matrix soundtracki var cok züper bişi[signature][hline]Ç.B.A.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar