Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphere server 0,55i de hata

PROgrammer04

Öne çıkan mesajlar

Genel de o hatayi Herhangi bir sorunla servere baglanamiyibnca verir mesela acc name sifreyi yanlis girersen ole bir hata verir veya biri connectingde kaldigi zaman o hatayi verir dogaldir[signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ilk baş Sphere inini ayarlaman gerekli İp leri değiştireceksin ve sphereyi direk C: Sürücüsünün içine atıcaksın daha sonra aldığın clent i değistir ve Eski 1999 nebula clentini Dowland et daha sonra oradaki dosyaları(Uogatway,Uobscene,Uolwer)vb gibi dosyalar olucak 127.0.0.1,2593 login olarak yaz daha sonra da Clenti aç şifreni acc name ni yaz Oyuna Bağlan Bukadar yeterlimi ? :D

[Bu mesaj Deaths tarafından 18 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deaths, 18 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
Dostum ilk baş Sphere inini ayarlaman gerekli İp leri değiştireceksin ve sphereyi direk C: Sürücüsünün içine atıcaksın daha sonra aldığın clent i değistir ve Eski 1999 nebula clentini Dowland et daha sonra oradaki dosyaları(Uogatway,Uobscene,Uolwer)vb gibi dosyalar olucak 127.0.0.1,2593 login olarak yaz daha sonra da Clenti aç şifreni acc name ni yaz Oyuna Bağlan Bukadar yeterlimi ? :D

[Bu mesaj Deaths tarafından 18 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]

böyle saçma birşeyi 9 yaşındaki çocuk bile söylemez 99 nebula clientini nerden bulcak adam mazi töbe yarabbi...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deaths, 18 Aralık 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
Eski 1999 nebula clentini Dowland et..

bknz. Nebula'nın resmi sitesinden bir alıntı :

" Nebula 2000 senesinin Ağustos ayından bu yana kullanıcılarına hizmet veren bir Ultima Online sunucusudur. "

Gerisini siz şey edin işte :-)[signature][hline]to the victory...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...