HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 satılık bilgisayar p4 2.4mhz 512 mb DDR ram geForce FX 5200 MAXTOR 80 Gb hard disk LG 52x CD-ROM LG 52x24x52 CD-Writer HYUNDAI delux scan 15G+ monitör +klavye, mouse, ethernet kartı falan fişmekan parçalar tek satılmayacaktır. Monitör ayrı almak isteyenler veya almak istemeyenlere güzellik yapılır:D Uygun fiyat verilirse satılacaktır. Sizden fiyat bekliyorum. MAİL: [email protected] buradan veya mail'den ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 p4 2.4mhz 512 mb DDR ram geForce FX 5200 MAXTOR 80 Gb hard disk LG 52x CD-ROM LG 52x24x52 CD-Writer bu kısmına 280$ veririm anakartın markası önemli tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 anakart gigabyte bi de istanbuldayım ben[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 özelden telefonunla ismini yazarmısın aryim konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 malesef satıldı bilgisayar arkadaşlar. yani size malesef bana ne:D...[signature][hline]Avoid the tap on the shoulder From that one with the long black cape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar