Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Şimdi karakterlerin speclerinin yanındaki bonus puanlar "+" olarak ifade edilenler 50 main bir spec için + bonuslar gereksiz mi? yada gereksiz olmasa bile çok çok az gözle farkedilmeyecek derecedemi? Ama diyelim ki bir stealth puani "35+15" bu tamamen main spec olarak 50 verilmiş gibi çalışıyor degilmi ? Çok karışık oldu kusura bakmayın özetle: 50 spec puanının üstüne+ bonuslar gereksiz mi ? Ayrıca 50'nin altındaki puanlar içinde bir o kadar gereklimi?(bunun gerekli olduğunu biliyorum ama genede emin olmak istiyorum :) ) [Bu mesaj Ciguli tarafından 18 Aralık 2004 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hayır gerekli 50'nin üstündekiler de işe yarıyor yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Her skillde gerekli değil. Mesela envenom skillinde 50nin üstüne çıkması hiçbir işe yaramıyor..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet hepsinde mutlaka gerekli diyemeyiz mesela spellerin level'ını arttıran RA'yı alırken duruma göre 1 veya 2inci seviye almak yetebiliyor template'e göre ama gerekli olan yani level 50yi geçtikten sonra da etkisi aynen artmaya devam eden şeylerde ne kadar yüksek olursa o kadar iyi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesala bir "slash,thrust,crush,longbow,crit,flex" bunlar 50 den sonra + bonus gerekirmi veya duel wield,fire magic vs. vs.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Gerekir tabi niye gerekmesin...Az buz da olsa faydası olur.Eee, ne demişler akar kokar tok tutar kardeşim...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yanlis hatirlamiyosam lvl 50 den sonra her + icin 1000 de 2 degisiodu[signature][hline]uyumak istiyorum
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 vay be 3 sene oncede bu tartisiliyordu ,hala kimse net bisey bilmiyor hehehe valla eskiden toplamda 50 stealth ustu cok gereksiz bisiydi, simdi nasidir bilemem
Moss Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: GEd, 19 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: vay be 3 sene oncede bu tartisiliyordu ,hala kimse net bisey bilmiyor hehehe valla eskiden toplamda 50 stealth ustu cok gereksiz bisiydi, simdi nasidir bilemem Master of stealth i islevli hale getirdiler art1k 50 alti bile ise yariyor[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ama 50 ustu yaramiyor[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar