RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Selam, oyun oynamaya vakit falan kalmadi artik , satmayi dusunuyorum , offer profil/oyunlar/inventory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 geçmişe götürdün kardeş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 dota2 inventoryim baya zengin , baya karakterin full rare setleri falan var. guvenirlik acisindan istediginiz takdirde referans gosterebilirim onceki alisverislerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 inventory fena değil ortama ederi 60-80104,5 tl lira arası eder account :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Mezar style.. sadece inventory 200 lira eder (totalde 230 dolarmi ne satin alma degeri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://steamcommunity.com/id/tugberk bu benim account mezarcılık yapacak biri degilim neyin ne ederi indirimi bundle ı hepsini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hepsini biliyorsan o inventorynin 230 dolara elde edildiginide bilmen gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Legendary (1) Mythical (2) rare (34) Immortal 1, o kadar edermi sence? ederse sorun yok cünkü gerisi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 buyur ayni inventoryi duz ozaman 60-80 liraya sonra gel buraya hesabi da hediye edeyim not: oyunlarida gectim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ya insanların şu herşeyi aldıkları değer üzerinden hesaplaması muhteşem oluyor. Sen bunu alıyorsun , sonra bu indirime giriyor , sonra bu bundle oluyor , sonra sen bunu ikinci el satıyorsun , e quadruple indirim gerekiyor senin aldığının üzerine. Yani bayaaaaa değer kaybediyor sen aldıktan bi müddet sonra bu ürün. Bu sadece dota için değil genel anlamda konuştum. Kısacası , doğru zamanda doğru anda , bu da 60-80 liraya çıkabilir gayet , eh hadi diyelim 100-120 lira etti , e ikinci el senin ürününü alıyor adam , sana 120 vereceğine steamden direk alır , senden alıyor ki o 120 liranın üzerine bir indirim olsun diye. Tabii örnek sayılar kullandım , dota hiç oynamadım belki 3 kuruş ediyo belki 3 milyar onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben inventorynin 230 dolar ettigini iddia etmiyorum. 230 dolara elde edildigini soyledim. dota storedan satin aldigim itemlar cogu . sen tek tek o inventoryi olusturmaya calis anahtar takas ederek , genede 60-80 araligindan yukarda cikarsin. ben zaten 460 lira beklemiyorum , ama o inventorynin degerinin en azindan 160 180 liradan assagi olduguna inanmiyorum. anahtarlar ve skinler oyunlar gibi slk slk indirime girmiyor. kaldiki yukarda spompas hesabin 60-80 lira ederi oldugunu iddia etti :D sadece arma 3 + planetary annihilation okadar eder ikinci el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 üşenmedim. rare olan sayı fazla gözükoyrdu megersem zaten hepsi çöp gibi kutucuklarmış para edebilecegini düşündügün itemlar ise şöyle Whalehook 7,68 Rampant the Scaled Hunter 10,37 Deathwielder 0,38 Ember Tipped Striders 1,08 Ember Tipped Carapace 2,01 Bloodstained Britches 6,50 Heavy Tenderizer 3,00 The One Horn 0,34 Experimentalist's Laboratory Essentials 1,84 Assistant's Respirator 2,56 Fashion of Yoskreth 1,15 Cranial Clap Trap 0,41 Turban of the Penitent Nomad 0,48 Sacred Bones Helmet 0,99 ($) 80 lira etmiyor tekrar bakıyorum kacırdıgım varmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ekliyorum Shoulder of the Noble 0,40 Kronit Bileklikler 0,27 Flower Staff of the Peace-Bringer 1,27 Mysterious Vagabond's Hat 1,72 Mysterious Vagabond's Pack 1,12 Runed Ailettes 0,52 Stormthrasher 0,41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 headdress , tribal mask + antimage full set , gondar full set , huskar full set , weaver full set , clinkz full set , drow full set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 chronite armor chronite scepter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 The Master Assassin Rare Bounty Hunter Trade 0.8 The Gifts of Yoskreth Rare Anti-Mage Trade 2.5 - 3 Sacred Bones Rare Huskar Droppable / Store 2.5 - 3 Demonic Vandal Uncommon Clinkz Trade 0.2 Spikes of Frost Rare Drow Ranger Droppable / Store - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 spompas baltayabilecek mi merakla izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 RaidenXelRu said: chronite armor chronite scepter chronite armor 0,35 abi neyin neye kanıtlıyrsun =) inşala satarsın ebay e falan koy id ni gizle şikayet ediliyor. daha mantıklısı tradelerle satabildigini sat accounta yüklensin para o şekilde daha makul sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sirf senin yazdigin fiyatlarla 51.52 dolar tutturmussun dolar kuru 2,02920019 inventorye bictigin fiyat 104,5 tl , simdi senden ricam ilk sayfada bu hesap 60-80 tl eder msjini editlemen. boyle baltalanmak gercekten hic hos degil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 satılmasını senden cok isterim accountunun benim amacım baltamak değil seni mutlu edebilmekti account satışları cok nadir görülüyor zaten. steam in kanunları çok sert sattıgın kişiye kullandıgın eski kredi kartlarını bile vermen gerekebiliyor. inş en az 100 liraya yada 50 dolara satabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 neyse ya canin saolsun piyasa boyleyse senin bir sucun yok :D oyle dertliyse satmayayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 BALTALANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar