Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-Mac'den akıl almaz performans !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indirdim izledim ve oha dedim..yok bööle bişi..hadi 3lükleri bomboş fln atsa tamam..hepsinde biririnin üzerine çıkarak atıo..3lük bir de faul olan pozisyonda ise adam onu nası attı ben hala anlamadım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 15 Aralık 2004 08:47 tarihinde demiş ki:
indirdim izledim ve oha dedim..yok bööle bişi..hadi 3lükleri bomboş fln atsa tamam..hepsinde biririnin üzerine çıkarak atıo..3lük bir de faul olan pozisyonda ise adam onu nası attı ben hala anlamadım

hem de faul olan pozisyonda tim duncan üstüne çıkarken ahah
son 1.7 saniye kala attığı ise öeah dedirtecek türden
2 kişinin arasından sıçrayıp
ama o gazla nasıl bir konsantre olmuşsa artık .. helal olsun[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
tv'de izlemiştim zaten çok kısaydı. ona rağmen delirmiştim

şimdi çekiyorum, bitmek üzere. deliricem heralde bi daha[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ya zaten adam röportajda dio ben bişi yapmadım başka bişi beni kontrol etti şakır şakır attım dio..kendisi bile şokta adam ehueuhe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
harbi basket maçlarını izlerken ilk yarılarda hiç bir atraksiyon olmuyor sadece nba de güzel hareketler izlemek dışında 3. periyod eh biraz, son periyodda olursa oluyor heyecan[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 16 Aralık 2004 03:06 tarihinde demiş ki:
legolas gibi adammış helal olsun..
hahahhaha..iyi benzetme :) :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya abi bu eski topicleri uplama olayı nedir niye yapıyosunuz anlamadım ki? 3 sene önce performans göstermiş adam. bunun üstüne kobe 80 sayı attı falan geç artık
  • Yeni Oluştur...