Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ve yine babayı almamak için oylarınıza ihtiyacımız var ))) İlk aşamada halk oylaması oluyor netten. geçen sene bu aşamayı geçemeyip finale kalamamıştık. Bir sürü kategori var ama biz ilk sayfadaki ikinci madde olan Event Party yönetiminde "Nox Event" olarak adayız. herkese oy vermenize gerek yok, ilk sayfadan sonra gönder diyebiliyorsunuz. Oy verirseniz çok makbule geçer, sahnede paticik'e adarım ;)))) Quality Management Awards 2013'te Adayız! Nox Event Management Show ve Party Yönetimi dalında adaylar arasında! Oy vermek için; Aşağıdaki linke tıklayın Ad Soyad ve e-posta adresinizi girin Kategorilerdeki adayınızı işaretleyin Yazdığınız e-posta adresine gelen maile onay verin! http://survey.vimahotels.com:7272/survey.pas?surveyid=1372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Acilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 az önce açılıyodu yanlız üşendim sonra yaparım dedim bi baktım şimdi açılmıyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 dürüm+ayran isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 SPAM yağacak yine maile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 oylamayı açtılar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 verdim gitti edit: ahah gelen onay maili cok acemi http ://localhost/survey.vimahotels.com:7272/survey.pas?surveyid=1372&TRANSID=7938&IsValid=YES cogu kisinin oyu patlar bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hazır girmişken en iyi yönetilen alternatif turizm alanlarında da AKVARYUM'a verin yau. benim tanıdık yönetiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kazanırsak dürüm ısmarlayacam )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oylamada gerideyiz. ctesi bitiyor. bi abansanız gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 General SQL error. Error reading data from the connection. edit: tamamdır hallettim amma uzunmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hala gerideyiz, tüm oy atanlara teşekkürler ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Beyler adaşa az biraz daha destek üşnenmeyin. adam bonkörlükte üşendi mi ? :)) Doktor, deadline ne zmn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar