Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acile gitsem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acile gittiğinde sana bir bakarlar bir şeyin yoksa kabul bile etmezler. zaten acillik bir durumun olsa bu soruyu soracağına acilde olurdun fikrinden yola çıkarak vermezler diyorum. üstüne üstlük gidip gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan insanların da işlerini geciktireceksin.
Mesaj tarihi:
kolu kopan biri gelince "dur şu aşı bitsin geliyorum" demez ki doktor. hekimler öncelik sırasını zaten biliyorlardır yoksa içeri bile almazlar.
Mesaj tarihi:
açık konuşmak gerekirse senin durumun bana biraz 'yarın sınavı olupta çalışmamış öğrenci' durumu gibi geldi. o şekilde gidersen şapşal öğrenci bakışını kartal gibi 10 km öteden anlar acildeki doktorlar.

öyle değil de cidden acillik bir durumun varsa ve işlerini göremeyecek durumdaysan tabii ki verirler, niye vermesinler?
Mesaj tarihi:
Certhas said:

acile gittiğinde sana bir bakarlar bir şeyin yoksa kabul bile etmezler. zaten acillik bir durumun olsa bu soruyu soracağına acilde olurdun fikrinden yola çıkarak vermezler diyorum. üstüne üstlük gidip gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan insanların da işlerini geciktireceksin.

da sanırım acil'e gitmesinin nedeni çalıştığı yerden izin alamama/öğrencilik sınav durumları vb durumlardan dolayı aile hekimine gidememiş olabilir.

Nöbetçi sağlık ocağı olmadığına göre, acil'den baska bi çözüm önerisi sunabilir misin?
  • Yeni Oluştur...