Arnis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evet uzun zamandır takip ediyordum forumları ama artık üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm (WOW) Herkese selam... Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hoşgeldin arnis. ps: bu nicklerin sonundaki 77'lerin gizli bi anlamı filan mı var? kuşkulanmaya başladım :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aramıza hoş geldin[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]- Kuzu - Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ? Alıntıla
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hoşbulduk...[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hoşgeldin, zamanla diğer bölümlere de akarsın merak etme, ben de Warcraft sebebiyle üye olmuştum başta =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Alıntıla
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Saeros, 19 Aralık 2004 05:27 tarihinde demiş ki: hoşgeldin arnis. ps: bu nicklerin sonundaki 77'lerin gizli bi anlamı filan mı var? kuşkulanmaya başladım :p Ava daki nickimle aynı olsun istedim özel bir anlamı yok sadece doğum yılım:)[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ho$geldin.[signature][hline]Kırmızı 145! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.