tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bi daha böyle bi ilişki denk gelmez düşünceleri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kendine yapabileceğin en kötü şey dönüp dönüp hatırlamak. Zira uzun süre görüşmeyince özlediğin için sadece iyi yönler gelio aklına. Eh kötüleri hasır altı edince de "tüh niye bitti" diyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kız eline büyümüş resmen olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 benim de 2 ay önce, 6.5 sene bitti bro. ay fiil yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 benim de 9 ay önce 2 aylık ilişkim bitti. karı nası koyduysa hala ses geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 abi bir türlü çıkarman lazım aklından. git bir şeylerle uğraş hani o'nu düşünmeye ne zamanın ne ihtiyacın kalsın kurtar kendini. kötü konuşup seni üzmek istemem ama hayat bu yarın öbür gün kızın hayatına başka biri de girecek ve aklının bir köşesinde o kaldıysa özlem olayını tam bitiremediysen deli gibi düşüş yaşayacaksın. yapma bunu kendine. özleme hatırlama hatırlarsan unutmak için refleks geliştir. stalkerlık sakın ama sakın yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi benim max 6,5 ay o da hergün görüşmediğimiz için. Nasıl sıkılmadan beraber kalıyorsunuz hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 moriarty said: bu saatten sonra ilk 1 seneyi çöpe at, naparsan yap kendin olmuyosun. abv senin o nasıl tespit. 1 sene gecti, ve son 5-6 yıldır hissetmediğim kadar mutlu hissediyorum lan hayatta. tespitine kafam girsin. helal. DoruK said: ozledim lan, zaman gectikce daha kotu oluyormus your argument is invalid. zaman geçtikçe daha kötü olduğu falan yok, o yokken hayatın çok mu boktan geçti? basıp gitmişsin işte binlerce km uzağa, yeni bir hayata başlamışsın. geçen zaman seni daha kötü yapmamış asla. eskiye hasret insanoğlunun doğasında var, ah keşke çocuk olsam ah 80lerde yaşasam ah şöyle ah böyle vesaire. sen geçmişte şuan gözüne çok güzel gözüken(elde edemeyeceğin için) kızla yaşadıklarını özlüyorsun. halbuki sana yaşattıklarının hiç birini hatırlamıyorsun bile muhtemelen. sinirlendiğin kızdığın, hayatını zindan ettiğin günler yok arkanda sadece arkadaş ortamında ay siz ne sevimli çiftsiniz kesin evlenirsiniz günleri var di mi? valla ben 5 senelik ilişkiden sonra ortak arkadaşlarımı dahi sildim onunla konuşmak isteyen. gram umurumda olmadı, benim tanıştırdığım insanla ben askerdeyken benden ayrılıp çıkmaya başladıysa benim dostlarıma da farklı gözle bakmıştır. mallık 5 senede bunu tanıyamam rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 @op hayatına aynı derecede değer verebileceğin biri girmiyor mu? Hani kendini kapamamak lazım fln? @argos tek düşünülen cinsellik olmayınca demek ki sıkılmayabiliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 6.5 senelik 7 senelik ilişkiler nasıl biter yav benim aklım almıyor. niye evlilik falan düşünmüyorsunuz napmayı düşünüyorsunuz o kadar uzun süre ilişki sürdürerek ya da evlilik karşıtı mısınız? ciddi manada merak ettim dalga geçmek falan değil amacım. benim 2.5 sene oldu bu hafta gittim tektaş aldım evlilik teklifi falan yeter artık uzatmayalım dedim mesela. 7 sene ne yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dworgian said: Kendine yapabileceğin en kötü şey dönüp dönüp hatırlamak. Zira uzun süre görüşmeyince özlediğin için sadece iyi yönler gelio aklına. Eh kötüleri hasır altı edince de "tüh niye bitti" diyor insan hatırlamak kötü bir şey değil. hatırlayıp hala oraya takılıp kalıyorsan ilerleyemezsin. hayat kısa, kuşlar uçuyor. atları da vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hatırlamanın nesi iyi ki biten giden bişeyi? ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Liebe said: 6.5 senelik 7 senelik ilişkiler nasıl biter yav benim aklım almıyor. niye evlilik falan düşünmüyorsunuz napmayı düşünüyorsunuz o kadar uzun süre ilişki sürdürerek ya da evlilik karşıtı mısınız? ciddi manada merak ettim dalga geçmek falan değil amacım. benim 2.5 sene oldu bu hafta gittim tektaş aldım evlilik teklifi falan yeter artık uzatmayalım dedim mesela. 7 sene ne yav... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Kafanız güzelken bakın fotosuna neyin de, ayık kafayla "acaba napıyor" sahte edelarıyla özleyip bakıyorsanız sıkıntı var bro sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dworgian said: hatırlamanın nesi iyi ki biten giden bişeyi? ne gerek var? iyi ya da kötü kişiye göre değişir. ama böyle yaşadığın bir şeyi unutmazsın değil mi? elbette aklına gelir arada hatırlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Liebe said: 6.5 senelik 7 senelik ilişkiler nasıl biter yav benim aklım almıyor. niye evlilik falan düşünmüyorsunuz napmayı düşünüyorsunuz o kadar uzun süre ilişki sürdürerek ya da evlilik karşıtı mısınız? ciddi manada merak ettim dalga geçmek falan değil amacım. benim 2.5 sene oldu bu hafta gittim tektaş aldım evlilik teklifi falan yeter artık uzatmayalım dedim mesela. 7 sene ne yav... 2-3 yıldan sonra olay "ayrılsam yeni birini nasıl bulucam, bulsam da bundan daha iyi olacak mı" gibi düşünceler ve yalnız kalma korkusu + karşıdaki kişiye olan alışmışlık gibi sebeplerden uzayıp gidiyor. sonra bir yol ayrımına geliyorsun, evlensek mi ayrılsak mı diye, evlenenler -benim gördüklerim- 1 sene sonra falan boşanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 valla ben yaşadığım şey önemini kaybedince bayağı unutuyorum ya. çooook ufak tefek şeyler kalıo kırıntı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ne mutlu sana o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eyw şanslı adamım o konuda vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 valla güzel bir huymuş. şanslısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Madcat said: moriarty said: bu saatten sonra ilk 1 seneyi çöpe at, naparsan yap kendin olmuyosun. abv senin o nasıl tespit. 1 sene gecti, ve son 5-6 yıldır hissetmediğim kadar mutlu hissediyorum lan hayatta. tespitine kafam girsin. helal. DoruK said: ozledim lan, zaman gectikce daha kotu oluyormus your argument is invalid. zaman geçtikçe daha kötü olduğu falan yok, o yokken hayatın çok mu boktan geçti? basıp gitmişsin işte binlerce km uzağa, yeni bir hayata başlamışsın. geçen zaman seni daha kötü yapmamış asla. eskiye hasret insanoğlunun doğasında var, ah keşke çocuk olsam ah 80lerde yaşasam ah şöyle ah böyle vesaire. sen geçmişte şuan gözüne çok güzel gözüken(elde edemeyeceğin için) kızla yaşadıklarını özlüyorsun. halbuki sana yaşattıklarının hiç birini hatırlamıyorsun bile muhtemelen. sinirlendiğin kızdığın, hayatını zindan ettiğin günler yok arkanda sadece arkadaş ortamında ay siz ne sevimli çiftsiniz kesin evlenirsiniz günleri var di mi? valla ben 5 senelik ilişkiden sonra ortak arkadaşlarımı dahi sildim onunla konuşmak isteyen. gram umurumda olmadı, benim tanıştırdığım insanla ben askerdeyken benden ayrılıp çıkmaya başladıysa benim dostlarıma da farklı gözle bakmıştır. mallık 5 senede bunu tanıyamam rofl. vurmadın mı o kızı askerden kaçıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kozalak said: Liebe said: 6.5 senelik 7 senelik ilişkiler nasıl biter yav benim aklım almıyor. niye evlilik falan düşünmüyorsunuz napmayı düşünüyorsunuz o kadar uzun süre ilişki sürdürerek ya da evlilik karşıtı mısınız? ciddi manada merak ettim dalga geçmek falan değil amacım. benim 2.5 sene oldu bu hafta gittim tektaş aldım evlilik teklifi falan yeter artık uzatmayalım dedim mesela. 7 sene ne yav... 2-3 yıldan sonra olay "ayrılsam yeni birini nasıl bulucam, bulsam da bundan daha iyi olacak mı" gibi düşünceler ve yalnız kalma korkusu + karşıdaki kişiye olan alışmışlık gibi sebeplerden uzayıp gidiyor. sonra bir yol ayrımına geliyorsun, evlensek mi ayrılsak mı diye, evlenenler -benim gördüklerim- 1 sene sonra falan boşanıyorlar. Ayni seyleri goruyoruz demek ki. Saka gibi bir bosanma rate i soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tabii biten ilişki yerine daha tatmin edici bir ilişki gelmezse zor o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 WaNTeD said: Madcat said: moriarty said: bu saatten sonra ilk 1 seneyi çöpe at, naparsan yap kendin olmuyosun. abv senin o nasıl tespit. 1 sene gecti, ve son 5-6 yıldır hissetmediğim kadar mutlu hissediyorum lan hayatta. tespitine kafam girsin. helal. DoruK said: ozledim lan, zaman gectikce daha kotu oluyormus your argument is invalid. zaman geçtikçe daha kötü olduğu falan yok, o yokken hayatın çok mu boktan geçti? basıp gitmişsin işte binlerce km uzağa, yeni bir hayata başlamışsın. geçen zaman seni daha kötü yapmamış asla. eskiye hasret insanoğlunun doğasında var, ah keşke çocuk olsam ah 80lerde yaşasam ah şöyle ah böyle vesaire. sen geçmişte şuan gözüne çok güzel gözüken(elde edemeyeceğin için) kızla yaşadıklarını özlüyorsun. halbuki sana yaşattıklarının hiç birini hatırlamıyorsun bile muhtemelen. sinirlendiğin kızdığın, hayatını zindan ettiğin günler yok arkanda sadece arkadaş ortamında ay siz ne sevimli çiftsiniz kesin evlenirsiniz günleri var di mi? valla ben 5 senelik ilişkiden sonra ortak arkadaşlarımı dahi sildim onunla konuşmak isteyen. gram umurumda olmadı, benim tanıştırdığım insanla ben askerdeyken benden ayrılıp çıkmaya başladıysa benim dostlarıma da farklı gözle bakmıştır. mallık 5 senede bunu tanıyamam rofl. vurmadın mı o kızı askerden kaçıp yok anca 1 senede toparlandık diyorum ya. hala stalka devam ama niyeyse. irade sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kozalak said: 2-3 yıldan sonra olay "ayrılsam yeni birini nasıl bulucam, bulsam da bundan daha iyi olacak mı" gibi düşünceler ve yalnız kalma korkusu + karşıdaki kişiye olan alışmışlık gibi sebeplerden uzayıp gidiyor. sonra bir yol ayrımına geliyorsun, evlensek mi ayrılsak mı diye, evlenenler -benim gördüklerim- 1 sene sonra falan boşanıyorlar. çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar