GeeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 512 ram 120lik S.ata hdd 256 gforce fx5600 makine böle arkadaşlar 1 yıldır falan kullaniorum sorunlardan kurtulamadım Alet 7/24 açık duruyo arada reset atiorum sadece, evdeki diğer pclere serverlık yapıyo cunku Sorunlarımı anlatiim önce; bi yere tıkladıgında bekleme yapiyo uyuz oluyorum başka da bi sorun yok gibi. HDDyi değiştirdim bişi değişmedi. Fan almaya karar verdim. Güzel bi kasa fanı, artı olarak da bi cpu fanı hatta ekran kartı fanı hdd fanı falan önerileri istiyorum. Çok gürültülü olmasınlar yatağımın yanında duruyo gece de kapatamıyorum pcyi. teşkür ederim şimdiden (arama yaptım pek bi cvp alamadım)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 thermaltake ürünlerine bak.. hemen hemen tüm alışveriş sitelerinde var, soğutma ürünleri olarak çok iyi bir marka..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 dijital center satıyo bu tarz ürünler. Bence cpu fanı Zalman al bence[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 asus starice :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 evet biraz araştırdım ve şu iki takımı bir arada kullanmaya karar verdim.. kasaya: Thermaltake 'X-blower 2 Kanal VR Fan Kit' Yüksek Performanslı DC Fan cpuya: Thermaltake Ducting Mode + Volcano 11+ CPU Soğutma Kiti tavsiye edermisiniz?[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar