ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Burda son durum nedir? En son bi siparişi 1 haftada gönderiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 durum hala aynı. https://eksisozluk.com/idefix--41807?p=56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Sakın bulaşma 1,5 ayda zorla kurtardım paramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kalkınn yürüyün gidip kitapçılara... kitaplara dokunabildiğimiz dükkanlar açık kalsın destekleyin. hem güzel kızlar var uygun anda harika muhabbetler yakalanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 indirime kanıp, idefix'in öküzlüğünü ve iki gün sonra memlekete gideceğimi unutarak bir kitap istedim idefixten, dün biraz gerdim kargoya verdik dediler, fakat kargo takip sayfasında işleme girince göreceksiniz diye bir şeyler zırvalıyor. Acaba yurt içi kargo gönderilerinde takip sistemi çalışmıyor mu, bir bilgisi olan var mı? yoksa bu godoşlar beklesin pezevenk diyip sadece siparişin durumunu değiştirmiş olabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sorun yok adam bu kitabı alırsan 7gün içinde gönderebilirim diyor ok diyorsan 7 gün sonra geliyor. abi depomda varsa 3güne gönderirim diyor ok diyorsan 3 günde geliyor. daha yeni deli gibi sipariş verdim, tahattüt ettikleri günde geldi. bir yanlışlık/sorun olduğunda ellerinden geldiğince arayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar. hatta az bulunan bir kitap istemiştim zamanında, farsça'sı yoktu, taa adamlar başka bi yayınevinden fransızca/farsça'sını bulmuşlar abi bunu göndersek uyar mı dedilerdi... gayet başarılar işin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 D&R online diyorum. Kitaplar ve kargo dahil herşey daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bundan önceki siparişlerimden birinde öyle kötü bir hizmet vermişlerdi ki 3 haftada aynı ancak elime ulaşmıştı kitaplar. o nedenle korkuyordum, fakat bu sefer yetiştirecekler gibi görünüyor. bu akşam üzerine doğru kargoya verilmiş. ama yine de büyük bir indirim yakalamadığım sürece acil işlerimde kullanmayacağım kesinlikle, sürekli diken üzerinde bırakıyorlar insanı, eğer varsa arkadas.com.tr çok daha iyi diye düşünüyorum. hem ankara merkezli olması benim için avantaj. edit; idefix'i dnr almadı mı zaten, ben mi karıştırıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar