Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasa dediğin böyle olur.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E bu tam benlik bir şey...
Vııın, vıın, vın vın vın...

Bir de kaynak verebiliyorsan versene. Neymiş neyin nesiymiş, satılıyor muymuş, kaça satılıyormuş gibi sorularımızın cevaplarını buluruz.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
Bireye özel bir tasarım olabilir yani... Hoş tabi ama benim en favorim migros torbası içerisinde duran bir bilgisayar olurdu yani... Direk torbanın içine yayılmış power suply ve mainboard falan... :)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
ahahah yok ben bu arabayı tercih ederim.

ayrıca bencede bu bireyin kendine özel yaptığı bi tasarımdır. ama bi şirket kopya çekip yapıp-satmaya başlarsa ayrı bi hoş olur benim için :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
darth vader kafasından ve zırhlı cephane kutusundan tutun da balkabağına kadar çeşit çeşit kasa var.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 18 Aralık 2004 02:56 tarihinde demiş ki:
Cpu 'yu soğutma işlemini de yanlayarak yapiodur akradaş herhalde

Ben de çok merak etmiştim bu pc nasıl soğur diye :D
Bu arada çok enteresanmış senin koyduğun resim de. Epeyce hem de...[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Mesaj tarihi:
aslında mantıklı fikir. ama ben bu kızları , bide boyutlarını beğenmedim. böle araba çok daha teknolojik duruyomuş gibi geldi gözüme :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
Ya ne yaptınız,yazık günah değilmi chemical'a?
Şimdi çocukcağız oturur "cep telefonunun içine sığdıracam lan gasayı" diye çalışmaya başlar :D[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
  • Yeni Oluştur...