Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bence de uzaklas, drama cekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kızın anlattıklarıyla gaza gelme yalnız. eski sevgilim de bana aynı hikayeyi anlatmıştı, sonra ortaya çıktı elemanın peşinden köpek gibi koştuğu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 totemic said: benim eski sevgili de yeni erkek arkadaşına ''eski erkek arkadaşım yanlışlıkla parmağıyla bozdu'' demiş. asdf ulen çatur çutur silkişirken öyle demiyordu ama. bari zorla falan deseymiş. hayır bizim ki ince de değil ki parmak gibi hissetsin. asdf Yalan borcumu var kizin, kesin parmaklamisindir. Mundar etmisin hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yemin ediyorum şu mutasıp geçinen kaşarlardan "profesyonel" çalışanlar daha samimi geliyor artık yalan yok dolan yok herşey ortada bütün çıplaklığıyla.. benimde başıma geldi 2 kez ikiside sözleşmiş gibi esnekmiş dedi lol yaptın bari yalan söyleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 totemic said: şimdi boy tartışmayalım gençler. asdf olayın özü kızların yalan konusunda ne kadar usta oldukları. amerikan pastası filminde çok güzel bir söz vardı. ''kızların verdikleri sayıyı 3 ile çarpıcaksın, erkeklerin verdikleri sayıyı 3'e böleceksin'' diye olayın özü bu. hhaha dogru tutuyo lan hep 36 diyodum hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 lan parmakları tek tek saysan bile 30 eder 36 yı nası çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi son kizdan once 12 idi son kizla 13 oldu ben tek kalin parmakciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 totemic said: benim eski sevgili de yeni erkek arkadaşına ''eski erkek arkadaşım yanlışlıkla parmağıyla bozdu'' demiş. asdf ulen çatur çutur silkişirken öyle demiyordu ama. bari zorla falan deseymiş. hayır bizim ki ince de değil ki parmak gibi hissetsin. asdf hahaha bu ne lan parmagi girdi ama pipisi girmedi, ilk senin pipin mi demis yazik ya turk kizlarinin dustugu su durumlar cok sey anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Pipi fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar