Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 http://artpad.art.com/gallery/?i8tx5xt5vr8 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yorumsuz[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zuahah komedi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 cok derin stratejiler bunnar tii ye almamak lazim :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zuhahaha :) :) koptum abi bu ne :) haha kesin izleyin benim çok hosuma gitti. :) :) :) paladin ownz :) lol[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 harbi koptum, millet nerden böyle şeyleri:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bıde sesler olsa gzl olur frost nova dışşşşş fln[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aşmış![signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Güzel ama içindeki gerçeklik payı benim kafamı bozuyor...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 eheue oldum *!kopar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 GErçeklik payı ? puff ya var ya şimdi tam koptum işte paladin hem yavaş vururu hemde adam gibi zarar veremez bir mage bir roygela kıyaslanınca iki saatte zor öldürürü adamı oda adam kaçıp gitmezse iyi valla .. Ps: o yaptığı seal of commandındde çalışması şans işi çalıştımı deli gibi zarar veriyor ama çalışmadımı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yahu bende normal video diye açtım baktım resimli hahaha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 paladinler 2 kere full heal yapabilrler ama buna karsilik verdikleri dmg azdir. denge var yani.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 paladin az damage verir diyenler ya oyunu hic oynamamıstır yada hic paladinle kapsımamıstır gayet guzel dmg veririler cift elli maulla 300 dmg yedigim olmustu yani paladin baya asmıs lich king ustunede thrallı çerez diye goturur[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 karsilastirma yaptim. tabiikide melee olarak iyi bir two handed hammeri varsa iyi crit koyabilir. fakat bir shamanla bir rogue ile bir mage ile bir shadow priest ile karsilastiramazsin bile. paladinlerin olayi tank olup averaj dmg koyarken paso heallendiginden uzun sure yasayabilmesidir.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya şimdi az damage verir derken damage veren bir yetenek yok ortada . Yoksa tabiki iyi bir çift el maul bulursan neden zarar vermeyesin ki ? ama dediğim gibi zararı arttıran bir vuruş yok ortada veya özel bir vuruş yok. Tek combat hareketi stun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 haha lol süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Dunedain, 19 Aralık 2004 10:15 tarihinde demiş ki: Ya şimdi az damage verir derken damage veren bir yetenek yok ortada . Yoksa tabiki iyi bir çift el maul bulursan neden zarar vermeyesin ki ? ama dediğim gibi zararı arttıran bir vuruş yok ortada veya özel bir vuruş yok. Tek combat hareketi stun ... animasyondan bu yorumlar sahane valla ;)[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Level21e kadar paladin oynamış biri olarak bunu söylüyorum, animasyonuda ben yerleştirdim zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar