Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Arkadaslar simdi gecen monitor soruyordum hatirlarsiniz. Dell p2414 aldim ama sanki monitorun asagi kismi boydan boya arka isigi biraz daha az, yani golge gibi geliyor. Tabii ki oyle dikkatli bakmayan birinin gozune carpacak gibi degil ama iste gorunce de gicik ediyor. Ozellikle mesela beyaz arkaplanlarda belli oluyor. Sizce normal midir degistirmeye kasayaim mi ne dersiniz ey aksakalli bilirkisiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Monitörü merkezi tam göz hizasında mı yoksa aşağıda mı kalıyor? Gerçi yeni nesil monitörlerin görüş açıları baya geniş, bi sorun olduğu kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi aslinda pivoto lan bir monitoe dik duruyor su an portrait modunda.. bilmiyorum alakasi var midir sol tarafta biraz daha karanlik oldugunu hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sanırım sendeki sorun burda anlatıldığı gibi said: On a black image there was a slight white glow from an angle which can be problematic on some IPS panels. If you are working in darkened room conditions and with dark content on the screen this may prove difficult. As you change your line of sight the white, silvery glow appears across the panel. This wasn't actually too bad at all on this screen and in normal lighting conditions didn't seem to be a problem at all. The 'IPS glow' was quite minimal here which was pleasing. tftcentral reviews dell p2414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ya bendeki ters bleeding gibi. Yani beyazin ustunde az isik kalan yer oluyor gibi, siyahta fazla aydinlik degil de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aynı sorun işte ips lerde white glow deniyor, calibreyle biraz olsun düzeltmek mümkün ama bilinen sorunmuş lg ekranlarda daha çok rastlanıyormuş (dell ekranlar genelde LG panel). edit; resimde belli oluyor açıkça nerelerde sorun olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Hmm cok tesekkurler abi valla ilgilendin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 off cok gicik oldum degistirmekle ugrasmak da istemiyorum. Dell'in musteri hizmetleriyle alakasi olmus pati var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kalibrasyonunu yaptın mı? full brightnessta contrastta kullanmıyosun heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 calibrasyon dışında aslında şöyle bi yazılım olsa karanlık olan bölgeleki led kümelerine giden [ışık-akım] miktarı arttırılsa yatayda ve dikeyde hangi ledlerin koyu kaldığı tespit edilemezmi olmazmı ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Tam anlamadım , şöyle bir şey ise http://cdn.avsforum.com/5/59/59d8809c_7C3A6FE9F11F4CD2B13E94010EBB524C.jpeg banding deniyor. Giovanni said: Ya bendeki ters bleeding gibi. Yani beyazin ustunde az isik kalan yer oluyor gibi, siyahta fazla aydinlik degil de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ya tam anlasilmiyor ama bakin kenara dogru aydinlatma azaliyor karanliklasiyor golge gibi http://s10.postimg.org/61m6qw7kp/isik1.jpg http://s10.postimg.org/gcyjjjza1/isik2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar