chrome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bana niye sataşılmış ki şimdi alalala
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Abi o degilde bu donerek enerji uretip ucabilme potansiyeli var mi, cahilligime verin o sekilde bir ucabilen bir arac var mi ?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 adamın sabahın beşinde açtığı topiğe bak ....
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sabah sabah aklı gitmiş :D Tam bunun üzerine youtube'u açtım. Karşıma çıkana gel. https://www.youtube.com/watch?v=NNLH0ZnPqdI
chrome Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 beni en çok üzen insanların hiç espiri anlayışı olmaması, yaptığı köpürmeler.
mawiman Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 chrome said: Abi. Kaç tane teleskopla milyar ışık yılı ötesine kadar dikizledik. bi tane starship bi tane deathstar bi tane halay çeken uzay düğünü görmüşlüğümüz yok. baya da bir alan taradık yani. ahanda en son bu görüntüler gelmiş mesela. yok işte arkadaş her yer ışıl ışıl lakin hayat yok. gemi yok birşey yok yani. bence bu konuyu kapatalım artık. adamlar elektriği bulmuş her yer ışıl ışıl
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 chrome sen uzayın ne kadar büyük olduğunu idrak edememişin sanırım. Gerçi insan beyninin sınırlarını zorluyor idrak edememen normal olurdu. Ama basit argümanlarla uzayda canlı formu ihtimalini yok ettin :D
Öne çıkan mesajlar