progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 arkadaşlar ben swgyi bıraktım ve Wow a geçecekken city of heroesi gördüm ve kararsız kaldım :( Sizce hangisi daha iyi. Hemen CoH demeyin ikisininde iyi ve kötü yanlarını sölerseniz çok sevinirim. ikisinden birine bir an önce başlamak istiyorum. Cevaplarınızıu bekliyorum. Şimdiden teşekkürler Özellikle ikioyunuda oynam1s olanlar cevap verirse çok sevinirim
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Şimdiden teşekkürler Özellikle ikioyunuda oynam1s olanlar cevap verirse çok sevinirim black abimizi bekle derim :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 CoH gerçekten çok eğlenceli bi oyun. oyun dışında oyunu oynayan türklerle çok kaliteli bi oluşum var. muhabbet ortamı süper yani. paticik/wow topicinde biraz dolaşırsan muhabbetin ne boyutta olduğunu az çok anlıyosun zaten. an ufak bişey için bile 200 mesaj :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 2 gundur post atilmiyor :D uplayalim :)[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
to5un_II Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ciddi ciddi hardcore oynayacağım, asıp kesip pvp yapacağım diyorsan wow oynayacaksın, kuduracaksın. ama ha muhabbet olsun koşuşturalım, eğlenelim laylaylom olsun diyorsan coh oynayacaksın, karakter çeşitliliğinden de başın dönecek....
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 buraya bi bak istersen swg ile coh kıyaslaması yapmıştım. fikir verebilir.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Öne çıkan mesajlar