electra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Üzerinde jelatini ile açılmamış şekilde olan EverQuest 2'mi satıyorum. Fiyatı 70 Milyon TL'dır. EQ2 kutusu hiç açılmamış ve dolayısı ile account ile de hiç girilmemiş olduğu için; bu fiyatın yeni bir EQ2 satın almaya göre mantıklı bir fiyat olduğunu düşnüyorum. İlgilenenler özel mesajdan ulaşsın lütfen. Teşekkürler. RaXert MercyStaff
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 raxert??? selam! hayırdır hocam wow'da mı karar kıldınız :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
electra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Elimdeki EverQuest 2 "Limited Edition"'muş bu arada.
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aaa raxert. epey zaman oldu bu sesi duymayalı :)
electra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Selamlar ve teşekkürler CEDAY!. Bir kez daha anılarım canlandı bir anda... Bir sürü kişi özel mesaj'dan falan selam yolladı, teşekkürler herkese. Selamlar; snn-uo, nWo, Academy ve GameShow'dan tanıdıklara! Paticik'in ilk kurulduğunda, attığımız ilk mesajlardan beri (aradan 3-4 yıl geçmiş olabilir) buralar çok değişmiş :) RaXert MercyStaff [Bu mesaj electra tarafından 12 Aralık 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
electra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Özel mesaj'dan soranlar çok oldu. O açıdan elimdeki limited edition'ın özelliklerini buraya yazıyorum: ------------------------------------------------------ Everquest 2 Limited Edition (PC/DVD): Oyun DVD'sine ek olarak: * Cloth map of The Shattered Lands * Exclusive in-game item - pet baby dragon for your player house * Poster with maps of Queynos and Freeport bulunuyor. ------------------------------------------------------ RaXert MercyStaff [Bu mesaj electra tarafından 14 Aralık 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
electra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Oyunu çok tesadüfi bir şekilde rastlaştığım(ız), eski bir arkadaşa vermiş bulunuyorum. Yani bu başlığın görevi sona ermiştir :) Teşekkürler. [Bu mesaj electra tarafından 16 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tüh be... Şansa gel.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 oyunu arıyo muydın alexi? avaturk forumundaydı sanırım, biri daha satıyor da böyle ücretsiz oyun süresi bitmiş ama sıfır oyun sonuçta :) işte linki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yok siparişi verdim bile. Limited Edition'dan artan paraylada kitap ısmarladım Amazon'dan. Peh peh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Öne çıkan mesajlar