pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sistemi suan kurdum ve artık bundan bıktım, 2 tane diskim var simdi aradigim sey 2. diske 1.diskin backup ını almak, tekrara kurucagım zaman disket surucuden acıp yolunu gosterip kurmak, ghost 7 i inceledim ama beceremedim yardım edebilirmisiniz program tavsiyesi konusunda.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 norton ghostla yaparsın backup olayınıda. dolu bi harddiskin backupoını almak çok kasış bişiydir.. windowsu yükle driverlarıını tanıt. o sırada al yoksa uzun uzun süründürür. :D (cd ye flnda sığmaz) (tam hatırlamıyorum ama readme ye bak varsa çok basitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ghostla aç disk to disk yap(geri yükleme için disk from disk) 1. yi seç sonra zaten nereye save edeceğini sorar 2. diskte bi yer göster ok le soru sorar normal fast high bence normal seç. o kadar.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar