Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection Info

vimpir

Öne çıkan mesajlar

İnternette çok aradım ama bulamadım. Birde size sorayım dedim. Bağlantı kurmaya çalıştığım programın bağlantı bilgilerini nereye takıldığını tam olarak hangi hatanın döndüğünü gösteren bir program arıyorum. Yazdığım program lokalde çalışıyor ama müşteri lokalinde çalışmıyor adamların bir sürü güvenlik önlemi var nereye takıldığını adamlara göstermem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu söylediklerinin hepsini loglardan bulursun eğer program hata veriyorsa, en kötü programın son yaptığı işlemin nerede takıldığını gösterir. Eğer işin içinde hata yoksa, program cevap alamadığı için öylece duruyorsa loglarda gözükmeyebilir.

Network bilgim çok çok iyi değil ama windows loglarıyla çok uğraşmam gerekmişti zamanında, cacık bir şey değil, programın eğer windows kullanıyorsa çalışmak için, cevabı da logların içinde bir yerlerdedir
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Şöyleki ;

oracle tabanlı bir web servisi sorgulayıp (http://10.200.11.12:33021/text_ws_pub/XXT?WSDL) data çekmem gerekiyor. soapUI üzerinden data geliyor ama SSIS üzerinde web service task üzerinden data gelmiyor. username, password de sorun olsa soaopUI den data gelmez dimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

1- programı sen yazmışsan ve yeniden müşteri ortamına kurulum yapabiliyorsan; programı geliştir, hataları logla. ne hata aldığını görürsün.

2- soapUI authenticate olabiliyorsa, sorun user/pass değil.

3- fiddler gibi bir proxy tool ile request ve response'u takip edebilirsin. sen servise hangi parametreleri gönderiyorsun, o sana ne dönüyor görürsün.. servisin hata mı döndüğünü, yoksa döndüğü veriyi senin mi işleyemediğini anlarsın vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...