Exodous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Vingthor said: Exodous said: Noyzura said: "İnanmak" ise gerçekten bilmeye cürret etmeyenler için. İnanmak zaten bilmektir. Bilmediğin bir şeye inanamazsın. Şöyle dersin mesela. Ben Allah'ın varlığını biliyorum. Bu nedenle inanıyorum. ben..ney..o öyle değil...YA BU NEDİR AHAHASHDFHASDHASHGHDF Pİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Olur öyle. Büyüyünce geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 topiğin özeti iğrençli http://media.giphy.com/media/5F2xihieku51u/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Black-ice said: aquila said: yediklerinizden hangisi aptal acaba. iki gün düşünmüş espriyi. daha cok yazan olsun da, daha fazla kisiye aptal diyim diye bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar